C More vil også Originals

En af de helt store seer succeser for C More, er “Fartblinda” der er en såkaldt thrillerserie, der naturligvis har status som en Original.

Serien, er nu så stor en succes at serien går ind i sæson 2, der dog ikke er nået længere end til at den går i produktion nu.

Historien, for dem der ikke har set serien, handler om “skandaler i bankverden”, samt “kærlighedskriser” og meget andet.

Centralt placeret i serien finder interesserede Julia Ragnarsson og Matias Varela, der spiller videre i sæson, baseret på en historie der fortsat er skrevet af Carolina Neurath.

I bedste stil er C More tidligt ude, med deres kommende sæson.

Den går således først i egentlig optagelse til sommer, med forventet premiere på C More i 2022.

Lisa Dahlberg, der er eksekutiv producer på “Fartblinda” siger:

Klassisk scene fra “Fartblinda” sæson 1

 -Endelig kommer vi igen til at opleve den undersøgende journalist Bea på jagt efter sandheden. Vi er mange, som er begejstrede og glæder os til at følge hendes kringlede forhold til finansmanden Peder. “Fartblinda” har alt, hvad du kan forlange af en virkelig god serie: Magt, penge, passion og mørke hemmeligheder, slutter hun.

Som pointeret var sæson 1 af serien baseret på første bog i en serie, af Carolina Neurath, der bærer samme navn.

Premieren på første sæson der var tilbage i  efteråret 2019 blev godt modtaget, hvorfor det ikke kan undre at serien nu fortsætter.

Læs også  HBO Max kommer

Serien, opnåede ydermere at blive nomineret som “Bedste tv-drama” ved Kristallen, suppleret med at både Julia Ragnarsson og Matias Varela endte med at blive nomineret som “Årets kvindelige” og “Årets mandlige” skuespillere. ( for andre produktioner )

2. sæson af “Fartblinda” kommer ind i handlingen kort efter at Bea Farkas har udgivet en bog, hvorefter hun rejser til Malta for at undersøge et låneselskab.

Der – på Malta – møder hun Peder Rooth der lever af at forsyne selvsamme låne firma ( et gæt er at der er tale om en slags quick låns selskab ) med ulovlige persondata. 

Ikke overraskende er historien i sæson 2 også baseret på en bog af Carolina Neurath, der hedder “Gränslösa”.

Hovedinstruktør bliver ( igen ) Jens Jonsson, med blandt andet Johan Lundin som episode instruktør.

Manuskriptet står Jens Jonsson for, sammen med Erik Hultkvist, Inger Scharis, Charlotte Lesche og Maria Nygren.

Det er fortsat Jan Marnell/FLX der producverer for C More og TV4.

International distribution står All3Media for.

Her en promo for den første sæson