NEP satser med 3000m2 LED vægge

Der er tale om de såkaldte udendørs paneler som NEP har investeret et anseeligt beløb i.

ROE Visual, der producerer eller forhandler “The Black Quartz outdoor LED panel”, kan i hvert fald stolt fortælle at NEP Group netop har overtaget – pænt vilde – 3000m2, hvilket gør NEP til den største LED væg operatør af dette nye “high-performance” outdoor LED produkt.

Forventningerne er oplagt nok at NEP allerede fra idag står klar til at leje deres investering ud.

Igen.

Når der bliver investeret i vilde 3000 m2, er et klart at NEP også er ude med et signal om at selv meget store events nu kan pakke alle scenerne ind, hvilket festivaler som “Roskilde” eller væsentligt større arrangementer derfor også kan gøre.

ROE og NEP er begge glade for investeringerne

ROE Visual, kan i den forbindelse fortælle at alle 3000 m2 er såkaldte “matchede blokke”, hvilket ( burde ) betyde at det er ligegyldigt hvilket “blokke” der bruges til opgaven.

Der er lige meget lys i den alle.

Og som med alt nyt, er der ingen pixel fejl i dem.

Graham Andrews, president of NEP’s Live Event division, siger:

 -This is a major strategic investment for our group and significantly expands our potential to deliver major LED projects on a global stage. While the investment is specifically to support a contracted project, this substantial boost to our world-wide inventory reinforces our position as the world’s leading provider of high-end LED facilities to major outdoor entertainment and sporting events, slutter han.

Læs også  Vi hader den allerede

Som vi forstår det, er det planen at de mange m2 LED væk skal “bo” i Nederland ( der før hed Holland ) i NEPs Faber Audiovisuals division.

Cees Jan Faber, der er CEO of Faber Audiovisuals, supplerer:

 -We worked closely with the team at ROE Visual to refine the design of this exciting new product. Not only do ROE Visual provide the highest quality LED panels, but they also listen to our specific requirements and suggestions optimizing the mechanical and operational design to meet our demanding requirements, slutter han.

Produktet, der blev vist frem ( mere eller mindre færdigt ) på ISE 2020, er med andre ord – med et slag – blevet den internationale standard.

Så.

Panelerne er alle 50x100CM og vejer omkring 22 kilo stykket

Har du ikke noget der er bedre, tager vi bare det “Black Quartz outdoor LED” du har i udlejningen.

Ud over NEP, skulle ROE Visual således allerede have indgået aftaler med Faber Audiovisuals og CT UK, hvilket – ret præcist – betyder at der er “Black Quartz outdoor LED”, og “alt det andet”, som ingen længere er interesseret i.

Roelof Bouwman, General Manager for ROE Visual Europe, forklarer:

 -Building outdoor LED screens can be challenging. There are many extra factors to consider compared to an indoor LED screen, and we needed to make sure that we ticked all the boxes in the design. So, when ROE Visual set out to develop a new outdoor LED screen, we engaged fully with the NEP Group. For the panel and frame’s final development, feedback from their experienced LED technicians was combined with our expertise, slutter han.

Læs også  Kampen om de spejlløse fortsætter med S1H

Det betyder at “the Black Quartz LED” paneler er udstyret med et “wind-load resistant bracing system” ( de falder ikke ned i blæsevejr) og født til at levere 5000 nits.

Ikke overraskende er netop lyset i de små “kasser” ekstremt vigtigt, da de jo ellers er ubrugelige.

Kan man ikke se hvad der sker på dem i høj sol, er der jo ingen grund til at de er på scenen.

Folk der har bemærket navnet har sikkert set at der står noget med “sort”.

Og det skulle “efter sigende” være en del af hemmeligheden bag “The Black Quartz LED panelerne”.

Der er nemlig (?) sorte LED lamper ombord, hvilket giver en bedre “visual performance”, som vi gætter på – kunne – hænge sammen med at det er muligt at “vise sort” ( som (?) farve), hvorfor sort ikke længere er “sluk for strømmen” men en “farve” der ikke noget lys i.

Du læser bare videre hos ROE Visual hvis du vil have den tekniske forklaring på produktet.

Folk der allerede roder med ROE paneler kan glæde sig over at “The Black Quartz panels” også bruger “Helios processing”, hvilket – i det mindste teoretisk – giver brugerne muligheden for at tilbyde – op til – 8K Megapixel VR i HDR.

Læs også  Smarte Samsung

Roelof Bouwman forklarer videre:

 -The testing phase was crucial, starter han og fortsætter.

 -Since not only the LEDs needed to be of excellent quality, we also have to take the structural integrity into account. Being able to provide full static calculations with the product is a must-have for professional use. You don’t want to risk audience safety, forklarer han videre.

 -Once mounted, the LED panels are wind-load resistant and can be used till windspeeds of 20m/sec. The LED modules, power box, and receiving card are all mounted directly on the rigid frame, creating a fully integrated LED solution offering higher precision and less weight than conventional systems. The high precision frames are fitted with pixel pitches ranging from 3.9mm to 4.6mm and have integrated edge protection. The result is a seamless LED screen with an outstanding visual performance that can be used in almost any environment, slutter han.

Læs videre her hos ROE.

og

hos NEPs outdoor afdeling her