Amazon satser på Live Add Ons

Faste seere af LaLigaTV her i landet, skal som bekendt kigge et bestemt sted hen.

Sådan er det også i England, hvor – en del – tyder på at Amazon Prime har kastet sig ind i kampen om de fodbold interesserede seere.

Der lige om snart, kun kan se med på netop Amazon Prime.

Og mens det i december var Premier League det gik ud over, er det nu alt La Liga fodbold i 2021 og 22, hvilket begynder at ligne en trend.

Altså at Amazon Prime finder penge nok på kontoen til at overtage distributionen af ellers umuligt dyre sportsrettigheder.

LaLigaTV kanalen tilbyder live adgang til alle de spanske Top Kampe – indtil videre kun i UK

I den forbindelse kan det såmænd også være at der er tale om to samtidige udviklinger, da Amazon ikke “bare” køber retten til at sende kampene, men derimod (?) retten til at sende LaLigaTV, der – i sig selv – er en såkaldt “premium 24/7 kanal”, der nu bliver muligt at tilkøbe for Amazon Prime kunder.

Prisen, der skulle ende på 6,99 pund om måneden, løfter ydermere sløret for at hvad en ultra high pay – sportskanal, skal “ned på”, før forbrugerne er parate til at betale for den.

Uanset dette, er det første gang de gale fodbold fans har muligheden for at se LaLigaTV på denne måde.

Læs også  Så er 4:3 ellers tilbage

Og nu hvor der er tale om 25 timers live TV, hvoraf en god del af indholdet netop er de her LaLiga kampe, kan der vel ingen tvivl herske om at dette tilbud er så vildt at fans igen skal til at overveje underlige ord som VPN, og andet.

La Liga President, Javier Tebas, siger:

 -We are excited to be growing our UK presence with Amazon Prime Video, which has quickly become an important name in the world of sport. The UK has a deep love of football and a huge demand for premium live content, which is reflected by the range of broadcast options we are making available to fans, slutter han og bliver suppleret af Julian Monaghan, Director of Amazon Prime Video Channels EU.

Han siger:

 -We’re delighted to offer UK Prime members access to live matches from the top Spanish football league, including some of the world’s best teams, players and rivalries with the addition of LaLigaTV on Prime Video Channels, starter han og fortsætter.

 -LaLigaTV is a great addition to our growing stable of live sport and sports docuseries available on Prime Video and Prime Video Channels, giving customers even more selection to find the sports they’re passionate about, slutter han.

Læs også  Global SVoD eksploderer

Folk der ikke ser med her i landet, kan ikke vide at de næste par kampe er:

Atlético Madrid – Granada CF (i morgen)

Sevilla FC – SD Huesca (i morgen)

FC Barcelona – Deportivo Alavés (i morgen)

Real Madrid – Valencia (søndag)

Villarreal CF – Real Betis (søndag)