Dansk podcast bliver til TV serie

Folk der er vilde med “Det med Liv”, der for andre er Julie Budtz Sørensen’s podcast, har en masse af glæde sig til.

Nent Group har nemlig besluttet sig for at “What about Monica” bliver deres næste Originale produktion.

Dem der stadig ikke er med, kan ikke vide at der er tale om en “coming-of-age thriller”, med Filippa Coster-Waldau og Maja Thiele i de ledende roller.

Optagelserne er sågar allerede gået igang, og understreger dermed at vi også her i landet kan levere historie som Viaplay er friske på at vise i resten af Norden og ude i den store verden.

Serien, der er planlagt til 8 episoder får – i første omgang – eksklusivt premiere på Viaplay.

Kender du ikke historien følger den, den 16 årige Louise og hendes liv, da det hele bliver vendt “op og ned” da hendes bedste veninde bliver voldtaget ved en fest.

DR har tidligere podcastet historien der foregår på Fredensborg Gymnasium

Louise kaster sig derfor ud i at opklare sagen. for blot at finde frem til at det hele er langt mere kompliceret end de fleste sådan gik og troede.

Louise finder blandt andet frem til at en masse hemmeligheder og endnu flere “forbudte følelser”, samtidig med at det går op for hende at dem der har voldtaget veninden er hendes egne venner.

Læs også  Næste original fra Nent hedder Harmonica

Samtidig begynder Louise at synes godt om en “mystisk outsider”, Thais, der i følge flere er ham der har voldtaget veninden.

“What about Monica” ser ud til at følge op på en voksende række af “relativt unge” serier, der – ser ud til – at være målrette yngre kvinder.

Serier som “Thunder in My Heart”, “Try Hard” og “Delete Me” er i den forbindelse alle serier, der lander på Viaplay i løbet af 2021.

Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer NENT Group, forklarer:

 -This series focuses on elucidating the complexity of choices – and related consequences – which makes ‘What about Monica’ a touching portrait of the crucial teenage years, where social life dominates everything. I am really passionate about portraying the challenges of growing up today and I believe that this unique story and talented creative team has all the potential to attract our young adult audience and beyond, slutter hun.

Julie Budtz Sørensen kommer til at instruere mens Nils Holst-Jensen instruerer for Nimbus Film.