HBO Max datoer popper op

Folk der er glade for streamtjenesterne og derfor – potentielt – er parate til at købe adgang til dyrere og mere omfattende versioner af tjenester de allerede kender, kunne tænkes at glæde sig til ankomsten af HBO Max.

Desværre er der fortsat ingen præcis dato for hvornår vi får adgang til denne tjeneste her i landet.

Noget kunne dog tyde på at WarnerMedia er begyndt at sætte datoer på hvornår de forskellige markedet kan få øjnene i tjenesten.

Sidste nyt i den forbindelse er Latin Amerika og “Caribbien”, der dækker “hele området, konkret – alt i alt – 39 såkaldte territorier, der er – næsten – det samme som lande.

Det er fortsat ukendt hvad prisen ender på her i landet og hvad den inkluderer

Og nu hvor dette område er planlagt til at kunne se med fra “late June” må man formode at vi også her i landet snart får adgang til tjenesten – der – formodentligt – blot bliver en “videre”udvikling af HBO Nordic, der – igen formodentligt – blot skifter navn og pris.

WarnerMedia, ser i samme omgang ud til at være på vej med en udvidelse af HBO Max, så dem der køber adgang også køber og betaler for adgang til HBO, DC Comics, New Line, CNN, TNT, TBS, truTV, Adult Swim og Warner Bros. indhold.

Det kan være et lokalt/regionalt fænomen, nu hvor disse tjenester allerede findes i området. ( som en del af WarnerMedia indholds-pakker der kan købes )

Læs også  20 millioner køber adgang til Discovery+

Johannes Larcher, Head of HBO Max International siger:

 -We are thrilled for the launch of HBO Max in Latin America and the Caribbean, which is the first step in bringing WarnerMedia’s Direct-to-Consumer service to consumers outside of the US, and around the world, starter han og fortsætter.

 -By combining HBO with the very best of WarnerMedia’s series and film catalog, as well as locally produced content from master-storytellers in Latin America, HBO Max will offer fans in the region an unforgettable and enriching entertainment experience, slutter han.

Latinamerika tilbyder allerede HBO GO, som d2c tjeneste, hvilket er den der forventes udviklet til markedet allerede fra midt-sommer.

Den officielle plan er – derefter – at Europa, herunder “the Nordics”, Spanien, Central Europa og Portugal følger efter, hvorfor Q3, eller juli til september ser stadig mere realistisk ud.

England fik HBO Max tilbage i december 2020.