BBC starter streamtjeneste i US og Canada

BBC starter deres streamtjeneste i USA og i Canada

De fleste af os, kender stadig ikke “Select”, der er den globale streamtjeneste BBC har været på vej med i et stykke tid.

Det til trods tyder en del på at BBC har globale planer med tjenesten, der netop er blevet åbnet i Canada og i USA, hvor BBC allerede er pænt store med deres BBC America kanaler og tjenester.

Uanset dette, er det næste – oplagte – marked så ellers Canada, der nu er blevet det nye sats for BBC Select.

BBC har været med til at fejre Aung San Suu Kyi – og hendes fald

Tjenesten der ikke ser ud til at tilbyde eksklusivt indhold, supplerer dermed BBC Brit, BBC Earth og BBC First, samt BritBox, der er et samarbejde BBC har med ITV.

Som altid i en tid hvor tjenester slås om opmærksomhed og de mange penge der – åbenbart – stadig er til at finde i stream markedet, lanceres BBC Select på Amazon Prime Video i deres “Channels” tjeneste, hvor det er muligt ( i visse landet ) at tilkøbe TV kanaler, ud over selve Amazon Prime tjenesten.

BBC Select vil ligeledes være til at finde på Apple TV, til 4,99 amerikanske dollars om månedenen og 6,99 Canadiske nordpå.

Jon Farrar, global VoD director at BBC Studios, siger:

 -We live in incredibly complicated times, and I felt there wasn’t a service to pick apart the complexity and get under the skin of the age we live in, slutter han.

Læs også  Tid til The Falcon and the Winter Soldier

Blandt de tilbud seere i USA og Canada kan se frem til er ( blandt andet ) “The Fall of an Icon” ( om Aung San Suu Kyi ), “The Rise of the Murdoch Dynasty” og “Grayson Perry’s Big American Road Trip”.

I samme omgang ser det ud til at Apple endelig er på vej med en plan.

Nederst er det muligt at se en fint sammenklippet promo for denne streamers forår.

Og selv om at de fleste sikkert ikke bemærker det, er en af deres lovede “stor produktioner” “Foundation” ikke en del af forårets tilbud.

Noget der kunne hænge sammen med at Apple endnu engang har forlænget “gratis perioden” for dem der har købt Apple hardware i 2020 frem til juli 2021.

Apple ser ud til at have en plan der ikke inkluderer “Foundation” dette forår

Et gæt er at netop “Foundation” bliver et af de første tilbud betalende kunder skal til at betale for.

I den forbindelse har Apple indgået lidt af en aftale med Alphabet city, altså Google.

Fra omkrign nu, er det således muligt for folk der har en Chromecast dongle at se eller bruge den såkaldte “Apple TV app”, der – nu – på en Android enhed giver interesserede muligheden for at bruge deres “gratis abo” til at se Apple TV+.

Det eneste der er ude om nyheden er Googles officielle Twitter account, hvor det er muligt at læse: The @AppleTV app has finally landed on your #Chromecast with Google TV!!! We can’t even rn with this!.

Læs også  Et marked imploderer

Selv om at Apple og Google arbejder sammen på mange fronter, er det stadig lidt overraskende at AppleTV+ tjenesten nu også findes på Chromecast.  

Her er par promoer for indhold på BBC Select og AppleTV+’ forår