Flere konkrete FX3 specs

Nu er der som bekendt ikke mange dage til den 25. februar.

Dagen hvor CP+ åbner – virtuelt – i Japan.

Derfor er rygtebørserne da også gået pænt meget amok, her de sidste par dage, blandt andet med sidste uges læk af Sony FX3 billederne, og de mange efterfølgende gisninger.

Gisninger, der var helt oppe på 8K HFR, men som nu er lidt mere andægtige og som derfor blot håber på 4K HFR.

Specs på det kommende FX3 begynder at bliver sluppet/lækket

Som i følge de nyeste produktskud ser ud til at blive indfriet.

Som altid når @nokishita_c er ude med rygter, plejer de nemlig at være rimeligt rigtige.

Herunder at det nu er mere end meget sikkert at det kommende Sony FX3 vil blive vist frem på CP+2021.

Her vil vi alle så ellers kunne se at et FX3 vil være den frække lillesøster til et FX6, hvilket – formodentligt -derfor vil betyde at nyheden vil “kunne mindre” end et FX6, mod at det fylder mindre og koster lidt mindre.

De netop slupne/lækkede produktbilleder viser omvendt at der virkeligt bliver tale om en smart lille “Sony film kamera”, der kan alt det kunderne forventer, herunder bruges som b eller c(rash) kamera på produktioner hvor hovedkameraerne er fra Sony.

Noget tyder på at “flash sko” bliver aktiv og kan håndtere XLR lyd ind

Som altid er der ikke mange der har været ude og sige (andet ) end at FX9 jo klipper ret godt med et Sony Venice, hvorfor dette kommende FX3, som der fortsat ingen dato er på, bliver lidt at et potentiel Lolly Cam, Chrash Cam eller andet, hvor plads virkelig er vigtigt.

Læs også  AI sensorer fra Sony

Og nu hvor der er tale om et Full Frame kamera, kunne man formode at der – til dato – er tale om det – potentielt – bredeste Sony Cine billede der nogensinde er set.

FX3 ser ud til at ende med at kunne håndtere YouTube kunderne med en flipskærme

Som eksempel kunne man forestille sig at dette Sony FX3 med en Laowa 9mm, der – cirka – svarer til alle ikke eksisterende 6mm S35mm objektiver.

Et gæt er at Sony begynder at røre på sig i løbet af onsdag dansk tid, da det vil være timerne op til åbningen af CP+ 2021, som du kan tilmelde dig til her.