Klip hjemmefra via MAM

I disse tider, der ser ud til at fortsætte lidt endnu, er Codemill ude med en opdatering af deres Accurate Video løsning, der – cirka – er måden alle der vil det, kan klippe hjemmefra i et web interface, der måske ikke tilbyder brugeren de flotteste billeder, men som omvendt giver muligheden for at klippe og godkende indhold, der ellers ikke blev rørt.

Uanset om det så er fordi mange arbejder hjemme, eller fordi stadig flere arbejdspladser begynder at se fordele ved netop at lade deres ansatte arbejde hjemmefra, i stedet fra firma adressen, der pludselig er blevet til et postboks nummer.

Sidste nyt er at Codemill har opdateret deres platform AccurateVideo så det nu er endnu lettere at arbejde med alt fra broadcast, til efterarbejde og andet, nu med en masse indbygget “AI capabilities” og et “improved User Interface”.

Slutteligt er sikkerheden opdateret.

Accurate Video platformen er endnu et Cloudbaseret system der ser ud til at fungerer

Kender du ikke Accurate Video platformen, er den bygget ovenpå en række programmer, der ligger på den eller de MAM systemer der arbejdes fra.

Og da det betyder at medarbejdere nu helt eller delvist kan arbejde hjemmefra, er der altså en masse power i sådanne løsninger.

Og nu hvor opdateringerne i følge Codemill er ret heldige, er det måske være at tjekke løsningen ud.

Læs også  Synamedia kan nu encode 8K i real tid

Specielt de nye “AI updates”, der blandt andet giver mere “AI-powered task automation”, herunder “maximising detection efficiency”, kan der altså spares endnu mere tid, ved at vælge dette system, i stedet for andre.

Bedst af alt kan Accurate Video nu håndtere MPEG-DASH og HLS media streaming protokollerne, hvilket både giver højere sikkerhed og bedre arbejdeshastigheder.

Mattias Ahlström, Head of R&D for Accurate Video forklarer:

 -Our principal focus is to put the user’s content and services at the centre of the platform, so that Accurate Video can solve specific process challenges – connecting the dots across the entire workflow. The latest version of Accurate.Video builds on a foundation of putting the user first, bringing video content and associated metadata into focus and maximising efficiency. It allows teams to concentrate on their creative process, while the workflow operates seamlessly in the background, slutter han.

Codemill er ( ikke overraskende ) en Amazon Web Services (AWS) Consulting Partner, hvilket dermed også forklarer at der altså ikke er tale om et fysisk Media Asset Management (MAM) system der står ude ved kunden, men derimod “software” der befinder sig et eller andet sted, hvor sikkerheden er høj, både på den ene og på den anden måde.

Codemill tilbyder også alt fra Solution Architecture, UI/UX Design, frontend og backend software udvikling, samt, Project Management og DevOps engineering.

Læs også  Panasonic afholder Webinar den 4

Blandt ( TV ) kunderne finder du ViacomCBS, BBC, ITV og ProSieben.Sat1.

Læs mere om Codemill her.

Læs mere om Accurate Video løsningen her.

Her en lille hastigheds test, hvor framerate kan ændret på lange sekvenser.