Maxon fokuserer på brugerne

Nu hvor alle “artister” sidder derhjemme med deres computere og deres talenter, og – ind imellem – laver et eller andet, der bliver sendt på TV eller vist frem i biografen, har Maxon kigget lidt på det problem, og kombineret det med at de jo netop leverer en masse produkter til de der artister.

Derfor vil hele deres “2021 Line up” af 3D, VFX og Motion Graphics Special Events have fokus på brugere, og potentielle kunder, i stedet for at kigge på de ( sikkert ) mange fordele der er forbundet ved at investere i løsninger fra Maxon.

Enkelte kan sikkert huske netop dette øje

Lidt mere konkret er Maxon på vej med deres “Digital Experiences”, der denne gang har fokus – primært – på artisterne, der – omvendt – kan tale om hvad de får ud af at producere med – for eksempel – Maxon baserede løsninger.

Kender du i den forbindelse ikke denne producent, er deres fokus software til 2D, 3D, motion design, VFX og visualization arbejde.

I bedste stil, er alle der vil være med, inviteret til at kigge forbi den 17. marts, hvor artister ( og sikkert også et par produkt eksperter ) taler ud om de forskellige løsninger, der ser ud til at blive brugt stadig mere til både animation, film og VFX.

Læs også  DR inviterer til pressemøde
Bobler er som bekendt ikke bare bobler

Det hele – der den 17. – er så ellers pakket ind i deres “3D & Motion Design Show”, der – ikke overraskende – bliver en on-line oplevelse for dem der vil være med, med – delvise – forbehold, forstået sådan at Maxon ser ud til at håbe på at de kan “optræde” på et eller flere shows rundt om i Europa allerede fra i morgen, hvor der er Vertex i London ( der naturligvis kun afholdes online ) der i marts bliver fulgt op af “Forward Festival Munich”, der ligeledes er absolut on-line.

Et gæt er at det netop er de mange aflyste/virtuelle shows, der ganske vist bliver afholdt, men som altså stadig mere ligner dagens on-line zoom møde med kollegaerne, der sikkert også er ved at kede sig ihjel.

Enkelte vil have bemærket at vi nu er ved at være nået til den 17. marts hvor det er blevet tid til “Digital Experiences”.

maxon har – på en eller anden måde – et look de fleste genkender

Og det er såmænd det arrangement du og alle andre 2D, 3D, motion design, VFX og visualization folk er inviteret til at deltage i.

Har du i den forbindelse ikke tid, på selve dagen, vil det kort efter live indslagene være muligt at se på 3DMotionShow.com eller på Maxon’s YouTube kanal.

Er du VFX’er eller deromkring, er Maxon så venlige at remse hovedparten af verdens 3D og VFX events her i 2021 op.

Læs også  Telestream køber Sherpa Digital Media

Har du muligheden ville alle dem, der bliver “virtuelle” garanteret stå og vente på dig, med åbne arme.

her mere af det der.. maxon look

Bliver verden omvendt åben kan du for eksempel rejse herhen:

February 25: Vertex, London

12-13. marts : Forward Festival Munich

17. marts : The 3D and Motion Design Show 

13-15. april : The 3D and Motion Design Show 

15-16. april : Forward Festival Vienna

4-6. maj : FMX, Stuttgart*

i may (dato ukendt): Forward Festival Berlin

19. maj : The 3D and Motion Design Show

16. juni : The 3D and Motion Design Show

1-2. juli : Forward Festival, Hamburg

21. juli : The 3D and Motion Design Show for Siggraph* 

18. august : The 3D and Motion Design Show 

24-28. august : D2 Conference, Vienna

9-13. september : Ars Electronica, Linz

10-14. september : The 3D and Motion Design Show for IBC 

10-13. oktober : The 3D and Motion Design Show for NAB 

17. november : The 3D and Motion Design Show 

8. december : The 3D and Motion Design Show 

12-13. december : CG Event, Moscow

Maxon CEO, David MacGavran siger:

 -Though we’ve certainly missed seeing our colleagues, friends, and peers at the in-person events, we were quite humbled by the success and demand for our virtual events in 2020, starter han og fortsætter.

 -We are excited to announce our 3D & Motion Design Show lineup for 2021 with informative, new recurring segments for added value and entertainment. We hope these virtual events continue to provide our community with helpful workflow tips and with any luck, we will soon be able to get together and continue these in person as well, slutter han.

Læs også  Zeiss ude med lens korrektions software

Her lige en promo for dette arrangemen