Nyt gear til dit C70

Er du den heldige ejer af et eller flere Canon EOS C70, er Wooden Camera – som altid – din ven.

De har nemlig netop sluppet hvad de selv kalder for en række “Accessories” til dette kamera, der nu kan udstyres med alt fra en top handle til en baseplate, med plads til et par 15mm rods.

I det hele taget er det – tæt på – at du kan få det ellers fine kamera til at blive pænt meget federe.

Bedst af alt er priserne ikke kun til at forstå.

De er rigtigt gode.

Et kit – komplet med Arri bundplade og det løse kommer der op af i pris

Som eksempel er et Mini Top Handle prissat til 95 dollars, hvilket ligner 600 kroner uden moms afgifter og hvad der nu ellers kommer på, her i landet.

Skal der en monitor på, kan du vælge at investere i en “Monitor Hinge”, til 85 dollars der – cirka – betyder at du kan montere den relativt nødvendige tilføjelse.

Som pointeret er der en række “rod” nyheder, herunder deres “Canon Accessory Rod Bracket” ( 15mm ) der koster 99 dollars, og som også giver dig muligheden for at montere ting og sager på de der 15mm kulfiber pinge du fandt på Amazon.

Af andre herligheder er – knapt så billige “LW 15mm Baseplate” der sætter dig 499 dollars tilbage, mens en “Battery Slide Pro V-Mount” sætter dig 399 dollars tilbage.

Læs også  Længere lettere og stadig herlig

Prisen er den samme hvis du er til Gold Mount versionen i stedet.

Den simple løsning til monitor/håndholdt koster nærmest ingen ting

Er du parat til at investere i hele pakken, koster det såkaldte “Unified Accessory Kit” 993 dollars i den billigste version og 1672 dollars i den dyreste og komplette version uanset om du er til V eller Gold – mount.

Som du kan se på billederne er der ingen arme med, hvilket – burde betyde – at du da bare kan bruge de arme som du finder andre steder på Wooden Camera sitet.

Et gæt i den forbindelse er at det også er muligt at finde en masse godt fra denne – budgetvenlige producent af hardware  – hos lokale forhandlere.

Du kan læse videre om de forskellige produkter her.