Så kan A7SIII også S-Cinetone

Dem der er friske på at spare lidt penge på deres FX3, ser nu ud til at kunne overveje et A7S III, der med en ny firmware update, version 2.00, pludselig også kan optage video der er bagt ind i S-Cinetone, hvilket – mere eller mindre – betyder at A7S III, der ligger på omkring 32-33.000 kroner med moms for huset, kan klippe direkte med et Sony Venice, eller et par FX9, FX6 eller et FX3 kamera.

Som vi forstår det, bliver det allerede overbevisende “Active Mode” der giver en 5-axis optisk “in-body image stabilisation” også opdateret.

Hvordan, finder du ud af ved at opdatere.

Det her er før opdateringen af Sony A7S III – nu burde det ligne endnu mere

For der kan vel ingen tvivl herske om at alle der bruger et A7S III til video, vil opdatere så kameraet pludselig kan indgå direkte i en FX3-9 produktion.

Sony selv vurderer at deres S-Cinetone look der nu også findes til A7S III giver “natural mid-tones”, der er “essential to healthy-looking skin colour”, suppleret med “colours” og “gorgeous highlights”.

Du kan allerede nu hente, eller i det mindste læse om – den nye firmware, her.

Som altid er Mac ikke vellidt hos Sony, så macOS Big Sur understøttes ikke, hvorfor du ikke kan opdatere den – cirka – 600MB tunge opdatering fra en opdateret Mac.

Læs også  Sony og vi andre gik remote i 2020
Det er naturligvis muligt totalt at smadre S-Cinetone looket gæt selv hvad der er S-Cinetone

Vi har fundet en YouTuber, der har opdateret ( eller rettere han var også nødt til at finde i PC )

Vi er forresten blevet opdateret omkring de 16bit RAW ud af HDMI porten på et FX3.

Det viser sig at A7S III har samme feature forudsat at du optager på en Ninja V, så det har altså været muligt at optage lineær Pro Ress RAW ud af et  A7S III siden juli 2020.

Her som pointeret lidt om S-Cinetone look’et, der som bekendt er et “bake in” look, der omvendt ser ret heldigt ud