Hvis du virkeligt har travlt

Produktions selskaber der virkeligt har travlt, har formodentligt allerede hørt om Rohde & Schwarz.

Størrelsen har netop udvidet deres SpycerNode Media Storage familie med SpycerNode SC, der som du har gættet det, kan – om muligt – endnu mere og endnu hurtigere end den almindelige SpycerNode.

I den forbindelse står SC for ( noget i retning af ) Stand alone, da der her er tale om en enkelt enhed, som “hele huset” eller afdelingen kan gemme og hente data fra, i en fart, der får smilet frem.

Hastigheden på dette monster, altså SC versionen er således data overførsler i op til 22GB/s, hvilket for folk der arbejder i Gbit/s er 176 Gbit/s, eller et par tusind – samtidige – 50 Mbit/s strømme.

Løsningen er bygget sådan at du skifter 30 diske af gangen

Vi er med andre ord oppe på “media server niveau” med dette “High Performance Stand-alone Device” fra Rohde & Schwarz.

Der kalder sig selv for en “global leader in broadcast media technologies”, hvilket denne SpycerNode SC løsning såmænd ser ud til at understrege.

Denne lynhurtige maskine kan – naturligvis – også flytte større mængder af data end 50Mbit/s, hvorfor nyheden også er relevant for post produktions huse, der ingester i den ene ende, samtidig med at der bliver arbejdet i den anden ende af netværket.

SpycerNode SC, skulle efter sigende kunne håndtere det meste, og selv brutale data-tæv er blot endnu en dag på kontoret.

Læs også  Den er hurtig den der M1 Ultra chip

Ikke overraskende er der derfor indbygget netop så meget redundans, at intet burde kunne gå galt.

Igen.

Der er af oplagte årsager tale om en enhed der er udstyret med gode gammeldags harddiske, der som bekendt kan skrive forkert.

Igen.

Der er tale om den nyeste HPC teknik hvilket både gør SpycerNode SC lynhurtig, og netop så sikker som overhovedet muligt.

Nyheden er – naturligvis – født med en række 100 GBit/s ethernet stik, så der kan arbejdes i SAN og NAS med et enkelt system, hvilket – rent faktisk – burde betyde at det er muligt at køre proxy opløsninger på “et netværk” og 4444HQ på et andet “netværk”, samtidigt.

Som det fremgår er enheden fyldt til kanten med diske, der var lige plads til 12 bag i

Andreas Loges, Vice President Media Technologies at Rohde & Schwarz forklarer

 -Creative teams need to collaborate without fear of technology limitations dictating awkward workflows, starter han og fortsætter.

 -The powerful, unique performance and redundancy features of SpycerNode SC ensures that talented content creators can access assets fast and work with confidence, slutter han.

Vi fik pointeret at der er gode gammeldags harddiske i enheden.

Og det er også tilfældet i 800 TB versionen.

Kan jeres facilitet nøjes med (?) 430 TB, findes løsningen i en “flash” version.

I begge tilfælde er der et centralt problem, nemlig at du “opgraderer” med 30 diske af gangen, hvilket gør en fremtid opgradering af de der 215GB Flash – til mere Flash – relativt dyr.

Læs også  Ikke så brugt herhjemme

SpycerNode SC er uanset dette “konfigureret” i sæt af 30 diske af gange, i hvad vi gætter på er et proprietært RAID config, der både giver sikkerhed og hastighed.

Er en enkelt SpycerNode SC ikke nok, er det muligt at opgradere med flere eller investere i et Rohde & Schwarz’s metro cluster system, der sikkert også koster kassen.

Igen.

Rohde & Schwarz lover et sikkerhedsniveau der er netop så redundant at SpycerNodeSC/et metro cluster system er sikkert nok til broadcast og playout.

Vi ved ikke om der er en dansk importør.

Et gæt er at det er Danmon du skal tale med, hvis du er fristet.

Ellers læs videre her.