Når vi nu alle snart skal ud og løbe igen

Enkelte har sikkert bemærket at vi er et par stykker der ikke helt så ofte er på location, eller ude hos kunder som tidligere.

Heldigvis har vi en regering og en opposition, der arbejder ihærdigt på at vi alle snart kommer igang igen, et et potentielt normaliseret Danmark, hvor alt fra produktions miljø, til resten af landet er tilbage i 5. gear ( der vel er blevet til 6. gear til sommer, red. )

I den forbindelse har the Digital Cinema Society lavet en lille film, om netop at komme tilbage til et stresset arbejdsmiljø, hvor det hele går så stærkt, at vi – måske – end ikke når at bemærke den næste mutation, før det er for sent.

Chris Salas taler om sikkerhed på settet

Derfor har denne film, som du kan se nederst, der hedder “Getting Safely Back To Work In The Age of Covid”, nu hvor vi alle ved at produktions miljøet kommer til at producere løs længe før regeringen og oppositionen bliver enige.

Som det fremgår af billederne, tager the Digital Cinema Society virkelig pandemien seriøst, hvilket såmænd ogs er på sin plads nu hvor hovedparten af produktions miljøet jo netop lever af at der er folk foran kameraerne.

Enten mange eller – i det mindste – rigtigt mange ude ved TV apparaterne.

Læs også  High end Oscar workflow

Produktionen kigger således på de redskaber, der bør overvejes, ud over de oplagte som quick test’s og almindelig ordentlighed i forhold til kollegaer og talenter foran kameraerne.

DSC har i forbindelse med produktionen talt med en række kollegaer ( i USA ) og har produceret “dedicated to the memory of our friend and longtime DCS member, Allen Daviau, ASC”, der var et af de tidlige ofre for Covid.

Her Richard Amadril der er UV bakterie-dræber lys og store lamper ekspert

Medvirkende er blandt andet:

Steadicam Operator Jeff Muhlstock der har været syg med Covid, som overlevede, efter en heftig omgang livstruende sygdom.

Covid Compliance Officer Chris Salas der sørger for at “hendes produktioner” er sikre.

Micheal George, the Chief Operations Officer at Panavision, der har taget en række initiativer overfor både kunder og ansatte.

Michael Cioni, the Global SVP of Innovation at Frame.io der taler om hele cloud workflow udviklingen, der – i princippet – er en konsekvens af pandemien.

Audio Supervisor Nico Ruderman of Spinrad Sound taler om en udvikling med stadig mere trådløs udstyr, når social afstand er vigtig.

Panasonic’s Rob Brambila taler om Remote Production.

Aaron Kroger, Director of Product Strategy at Panavision, taler om trådløs video på set, så kreative ikke behøves stå ovenpå hinanden, når der skal tages kreative beslutninger.

Holdet der har produceret er Director/Editor/Host: James Mathers

Læs også  Investeringer i indhold er enorme

Producer: Vika Safrigina

Executive Producer: Charlene Mathers

Director of Photography: David Mahlmann

Titles, Graphics, Digital Effects, and Music Scoring : Christopher Scott Knell, Fireline Studios

DSC siger tak til Lesley Kantor, Jon Witmer, og Thomas Rose at Panavision, Neil Matsumoto at Panasonic, David Pringle at Luminys og endelig Joyce Bente at Riedel Bolero.

Her filmen, som du kan læse mere om heromkring.