Billig trådløs VJ mic

Kampen om de mange Vloggere, YouTubere og alle de andre der åbner pakker online, ser ud til at være intensiveret.

Så meget at giganter som Sony nu melder sig ind i kampen.

Sidste nyt i den forbindelse er en trådløs “klik og virk” mikrofon, der er perfekt til alverdens Vloggere og YouTubere, der håber på at de 2000 kroner den kommende ECM-W2BT sætter dem tilbage, giver dem en bedre lyd.

Sandheden er nok at det er tilfældet.

Et hurtigt kig og lyt til et par YouTubers, der “står ude på gaden og anmelder”  tyder i hvert fald på at en ECM-W2BT ville gøre deres ( og seernes ) liv lettere.

Simpel og enkel betjening af systemet

Nyheden ECM-W2BT, er i den forbindelse ret smart.

Sony tilbyder nemlig at den kan købes sammen med ECM-LV1, der ender med at få ECM-W2BT til at virke. ( bedre )

De 2000 kroner er med andre ord kun for – det meste af systemet, der – forresten – slet ikke virker med mindre at der optages på et Sony kamera. ( næsten )

Igen.

Det er der virkeligt mange der gør, så man kunne sagtens forestille sig at egentligt professionelle også burde overveje at tjekke nyheden ud.

Der er jo – uanset – tale om en trådløs Sony, der – måske – slet ikke lyder så elendigt som man kunne være bange for.

Læs også  Xee løber med endnu en Showtime serie

Desværre ser det ud til at modtageren kræver en Multi Interface Shoe, hvilket afskærer visse kameraer fra at bruge nyheden. ( det kan klares/omgås med en masse ledninger )

De fleste bemærker næsten ikke mikrofonen der dog kan udvides med en ECM-LV1

Omvendt kan hele FX serien problemfrit bruge denne ECM-W2BT, der – som vi forstår det – sender “digitalt” mellem sender og modstander.

Hvor meget forsinkelse det så giver, er ukendt, og slet ikke noget producenten mener at du skal tænke over.

På samme måde er det heller ikke muligt at se hvad det egentligt er for en mikrofon indgang der er i “senderen”, der – omvendt og heldigvis – kan udstyret med et lille vindhætte, der – muligvis – indeholder tilkøbs mikrofonen, der – formodentligt – er en stereo mic, med mini jack. (et gæt, som videoen herunder ser ud til at bekræfte)

Sony har tidligere overrasket og sluppet “underlige” løsninger der – nærmest – kunne erstatte langt dyrere produkter.

Så måske det er værd at – overveje – at udstyre alle dine FX3’ere eller SLR Sony huse med et sådan set, så lyden også kommer med hjem.

Producenten går forresten meget op i at der er flere lamper der blinker, og viser at der er forbindelse mellem sender og modtager.

Hvad de – naturligvis – ikke kommer ind på, er hvilket frekvenser der sendes på, og om 2 Vloggere for eksempel kunne være så heldige at optage hinanden ved en fejl.

Læs også  Sony Venice hitter

Køb et par stykker og du finder ud af det.

Som du kan se herunder kunne ECM-W2BT spille fint med et FX3.

Nederst en fin video fra Australien der forklarer at det netop er en stereo mic der skal monteres, hvis du vil optage med ekstern mic.