Jens Møller Jensen er på sagen

discovery+ er på vej med en serie, hvor den tidligere drabschef Jens Møller Jensen, opklarer sager der ellers ikke bliver opklaret.

Med andre ord en ny omgang såkaldt “True Crime”, hvor en ( nu tidligere ) professionel, der blandt andet var leder på “Ubådssagen” og andre kendte “sager”, nu er gået ind i en sag om et uopklaret drab i Vesterbros narko og prostitutionsmiljø.

I bedste stil er det hele super dramatisk, og serien “Mordet på massageklinikken” følger Jessica Virtanen’s mors sag, nu hvor datteren gerne vil vide mere om hendes mor og hendes “”dobbeltliv”:

Et liv der resulterede i at hun “blev dræbt på en massageklinik på Vesterbro i København i 1985”.

Og nu hvor det er netop så lang tid siden har Jessica Virtanen bedt “den erfarne drabschef Jens Møller Jensen om hjælp”.

Derfor kaster han sig – i serien – ud i at “efterforsker nye spor”, “afhøre vidner”, suppleret med at han kigger lidt nærmere på en “tidligere mistænkte”, suppleret med – masser af kendis guf – da den tidligere drabschef Jens Møller Jensen hurtigt kommer ind i kredsen omkring de “toneangivende personer fra 80’ernes hårde narkomiljø på Vesterbro”.

Jessica Virtanen siger:

 -Hun var min mor, hun var nogens hustru, hun var nogens datter og bedste ven… Både jeg, min mor og min far har brug for oprejsning, slutter hun helt uden at det er tænkt som en morsomhed.

Læs også  Amy Deasismont bag ny Nent Group Original

En del tyder nemlig på at der var masser af rejsninger i “massageklinikken”, og at mordet åbenbart er relateret til en af dem.

Leila Virtanen, der boede i Malmø, var ( ellers ) en “helt almindelig”,”familie mor”, der arbejdede som prostitueret på en massageklinik i København på Vesterbro.

I en alder af 35 blev hun “brutalt slået ihjel i september 1985”, på en måde man – i følge retsmediciner Jørgen Lange Thomsen – ellers kun “ser i togulykker”.

Tine Røgind Quist, Executive producer hos Discovery Networks Danmark forklarer:

 -Vi har skabt en stolt tradition med at lave programmer, som undersøger alvorlige kriminalsager. Vi står her med et uopklaret drab på en kvinde, som levede et dobbeltliv. Datteren til den dræbte er efterladt i uvished og med mange spørgsmål til både dobbeltlivet og selvfølgelig drabet. Jens Møller Jensen vil med sine mange års erfaring med svære drabssager hjælpe Jessica Vitanen med at få svar. I programserien får man et helt særligt indblik i Jens Møller Jensens arbejde med drabsefterforskning, hvor den tidligere drabschef graver sig dybt ned i et ellers lukket miljø og helt ny viden ser dagens lys, slutter hun og henviser til serier som “De hemmelige optagelser med Peter Madsen”, “Forelsket i en morder”, “Brittas døtre”, “Forbrydelser der rystede Danmark” og endelig “Hovedmistænkt: Madeleine McCann-sagen”.

Læs også  Næsten dokumentar fra Hollywood

Vi har fundet en promo her, der ser ud til at være bygget til FB.