ISE 2021 er – måske – ikke aflyst

Folk der er vant til at besøge ISE om sommeren, kan – måske – kigge forbi, da planerne nu ser ud til at være at afholde såkaldte regionale events, i stedet for en stor fagmesse.

Bedst af alt bliver det hele afholdt i en “serie af events”, hvilket betyder at dem der virkeligt vil ( og kan ) kan kigge forbi flere event, der bliver afholdt i alt fra Barcelona til London.

Enkelte vil i den forbindelse være klar over at det – stadig og mere eller mindre – koster 2 ugers karantæne, sådan lige at forlade landet, og – måske -to andre uger i det/de lande du besøger.

Og at arrangøren flere gange har været ude og aflyse, for nu ( endeligt ?) at insistere på at det hele bliver gennemført.

Igen.

Det hele kan jo nå at ændre sig mange gange for ISE, der – omvendt – har sikret sig at der både bliver tale om et “Live” og et “Online” event, der dermed kan skaleres ned til endnu et forkølet “se med på Internet” events, som de fleste nu ignorerer ret hårdt.

Bag ISE, eller Integrated Systems Events, står fortsat AVIXA og CEDIA, der tidligere på året ( faktisk sidste år ) annoncerede at deres show skam da bliver til noget, nu bare i den kedelige kombination af online og live, der i værste fald bare bliver live, og dermed ( i realiteten ) uinteressant for de fleste.

Læs også  De unge vil godt reklamerne
ISE bliver – måske – til 4 regionale arrangementer i stedet for et stort

Integrated Systems Events er ikke ligefrem kendt som stedet hvor de store nyheder bliver sluppet.

Og nu hvor serien af regionale arrangementer er gemt væk i juni, hvor solen endelig er fremme, kunne “ISE 2021” i værste fald gå over i historien som det mest ignorerede event i år.

Kan du bare ikke holde dig væk, er det endda muligt at køre hen til “ISE Live & Online” i år.

Hovedparten af de regionale event bliver nemlig afholdt i EU, med undtagelsen af det i London.

Så vil du med kan du sætte kryds ved:

1-2 juni, Fira Barcelona (tirsdag og onsdag)

8-9 juni, MAC Forum, Munich (tirsdag og onsdag)

15-16 juni, RAI, Amsterdam (tirsdag og onsdag)

23-24 juni, Evolution, Battersea, London (onsdag og torsdag)

ISE managing director Mike Blackman forklarer:

 -We have reached this decision following extensive discussions with our exhibitors over the last few months, and more explicitly, these last 10 days. All along there has been a clear demand for a four-day ISE show in Barcelona in June. However, uncertainty surrounding the pandemic and international travel remains, which means we are unable to run ISE 2021 in its traditional format. Our exhibitors have made it clear that there is a desire to get the industry together, but on a local level. In response, we are targeting Europe’s key markets across the AV sector and aim to deliver a quality audience who want to meet potential suppliers, existing customers and network with their peers, starter han og fortsætter.

Læs også  Hele Schitts Creek på C More

 -For 2021, we have a rich and exciting digital offering. We are proud to be working with Cisco on this innovative approach. We will be bringing ISE to four cities in June and continuing with our popular RISE Spotlight programme throughout the year. Working with the industry in this way, we will be providing meaningful opportunities for sales teams to meet their customers, for people to experience product innovations, and of course, for networking, slutter han.

David Labuskes, AVIXA CEO, supplerer:

 -Covid has taught us all to listen more attentively, starter han og fortsætter. 

-Listen to our neighbours, our family, our co-workers, our customers and our market.  I believe this approach reflects what we’ve heard, a strong desire for prudent and safe face-to-face gatherings that can reinforce business connections and initiate growth.  We are honoured to be in a position to offer these to our community, slutter han.

Giles Sutton, joint CEO of CEDIA, glæder sig også til ISE 2021.

Han siger:

 -Everyone in the industry is missing the human interaction that is such a vital part of our industry – the opportunity not just to see, hear and touch new products and innovations in our sector but also everything that ISE brings in terms of learning, networking and that all important sense of community. The ISE team has worked tirelessly to ensure that guidelines could be in place to protect our exhibitors and visitors on-site. However, there remains uncertainty around current travel restrictions and the ability for our global audience to take part in person. The success of ISE has been built on broad industry support and that is the reason why we have taken these decisions this week.  We look forward to a debut show where our community can all be together again in Barcelona in February 2022, slutter han.

Læs også  Streamerne løber fra broadcasterne

Ude i virkeligheden er Daktronics og PPDS (tidligere Philips Professional Display Solutions) de sidste par virksomheder der netop har bekræftet at de ikke deltager i år.

Tidligere har Sharp NEC og Tripleplay ligeledes takket nej.

ISE var så sent som den 10. marts ude og mene at de – måske – aflyste hele 2021.

Her den 11/12 mener de så alligevel at de gennemfører.

biamp, Christie, Lang AG, Panasonic og syscomtec Distribution, skulle efter sigende deltage, da de nu er “for sent” at melde fra.

Her en promo for 2020, som du kan læse mere om her.