Matthews har gjort det igen

Producenten af jern og alu, der bare kan det du mangler, har netop sluppet deres sidste nye dims, der er en “Gobo Plate Baby Pin”, der – som indviede har gættet det – er grip gear der dur.

Selv nøjes Matthews, med at kalde deres “Gobo Plate Baby Pin” for “Simple, Strong & Professional”, med en Standard 5/8 pind det rigtige sted.

Som det fremgår af billederne er der tale om et stykke rundt jern, der er monteret på et stykke pladejern.

nyheden ser ud til at kunne bruges på biler også eller oppe i loftet eller…

Det er såmænd heller ikke det, der er smart.

Det som er, at dem der har svejset disse to stykker jern sammen, har tænkt sig om længe, har prøvet alle variationer af deres tanker, og – forresten – testet gearet i situationer hver det hele går rigtigt hurtigt.

Og uden at vide det, ser det ud til at MSE, eller Matthews Studio Equipment har gjort det igen.

Deres Gobo Plate linje, der allerede inkluderer en bunke andet smart udstyr, er nu blevet suppleret med “dimsen” der kan monteret på 1001 måder til, hvilket betyder at du kan – alt – fra at forlænge Gobo arme til at skrue alverdens Gobo – alt muligt mærkeligt – sammen, netop som du vil, når du vil.

Læs også  Julegaven der bliver ved med at give

Og som altid er det meste født til at få en masse tæv.

Så uanset hvor vilde dine overarme er, er det jern Matthews Studio Equipment leverer stærkt nok til dig også.

Klassisk ( ny ) måde at hænge lamper op

Og smart nok til at ingen får noget i hovedet.

En god del af konceptet med denne dims, er at det er muligt at montere sikkerheds wires i dem ( det er nyt, så nogle må have fået noget i hovedet ).

I den forbindelse er det også på sin plads at pointe at de koster 40 dollars stykket, så ikke nok med at de – med stor sikkerhed – er smart i et utal af situationer, så er det relativt billigt at få fingrene i en dims, der virkeligt kan gøre dit liv lettere.

Som altid med gear fra Matthews har de en shop på deres site, og nu hvor England ikke længere er værd at handle i, er det – tæt på – at import momsen fra USA er lige så let at håndtere som det var at handle i UK i gamle dage.

Er du ikke til det, er der sikkert et par forhandlere der har lidt Matthews gear på hylderne.

Læs videre her.

Herunder en rigtig hyggelig mandags video, hvor det meste bliver forklaret.

Læs også  Smarte YouSee er ung med de unge