Sky Deutschland går lidt S35

Fremtiden for Champions League, i hvert fald i Bayern hedder Arri Alexa Mini.

Planerne er nemlig at producere en helt kamp mellem Bayern München og Lazio – lidt – på S35, for at give en mere “cinematisk oplevelse” til seerne.

Ikke overraskende er det dog ikke alle kameraer der bliver udskiftet.

Det er faktisk kun et enkelt der bliver til Arri Alexa Mini, mens 27 andre på denne kamp, forbliver konventionelle broadcast kameraer der stadig arbejder i UHD HDR.

Kampens ene ( der kan være planlagt flere ) Mini bliver monteret på et Trinity stabilisation system og ( vist nok ) udstyret med en Canon CN7x17 og sendt fra det trådløse streadicam til produktionens OB vogne, der der “bare” behandler  Arri Alexa Mini billederne som endnu et kamera.

Det er såden en spillerne får i hovedet i aften

Der dog – mest – er med for at lave lidt lækre ture, der kan give det der cinamatiske look, som Sky Deutschland må have efterspurgt.

Som vi forstår det, er det planen at optage/producere alt i UHD HDR og “tilpasse” Alexa’en ind i resten af produktionen, med det forbehold at dette kamera jo godt må se “anderledes ud”, da det er sådan det “cinematiske” kommer med i produktionen.

Johannes Demmel, production manager at Sky Sport Deutschland siger:

 -By using the Arri system, we would like to offer the Sky viewers an absolute innovation, an optical enrichment to the usual feed, as well as new perspectives. Although there are another 27 classic broadcast cameras from UHD HDR production, the Arri Alexa Mini will stand out from the general look of a football broadcast. The Arri Trinity system will also give the camera operator a greater range of motion and new viewing angles on the edge of the field, slutter han.

Læs også  Sony genopfinder PTZ markedet

Som vi forstår det bliver kampen spillet i aften.

Måske det gør den endnu mere interessant at se.