SmallHD synes du skal købes deres monitorer

Ind imellem modtager vi her på redaktionen markedsføring, der såmænd er fin nok.

I tilfældet med SmallHD, der vitterligt producerer nogle fede 5 og 7 tommers onboard monitorer er det en sjov historie.

De har – åbenbart – foræret en bunke 7 tommers monitorer til DP Jonathan Furmanski, der derfor havde meget lettere ved at se hvad han lavede, da de optog “Search Party”, som du kan se på HBO Max i øjeblikket, her i landet på TNT, da den åbenbart ikke endte på HBO Nordic, i vores del af verden.

Se selv – vi kigger alle meget mere monitor – fordi det er en SmallHD

Uanset dette, skulle de der 7 tommers monitorer have været en stor hjælp under optagelserne til Sæson 4 af netop “Search Party”, der for – dem der ikke lige vidste det – var optaget færdig et par uger før “the big lockdown” i USA.

Uden at være helt sikker ( OK vi er ret sikre ) er serien optaget i NYC, handler om NYC og er i det hele taget så meget Big Apple, at – det måske er derfor – at HBO Nordic ikke sender serien.

Omvendt kan det så undre – om muligt – endnu mere at den endte på TNT, som Warner jo – forresten – også ejer.

Nå men tilbage til de heldige SmallHD monitorer.

I følge markedsføringen havde Jonathan Furmanski henne i sæson 4 fået ret godt styr på at fra at optage serien, til at vise billederne til instruktøren, der tit ( må man formode ) stod ovenpå fotografen, for at se med, indtil kameraet blev udstyret med ( en ekstra ) SmallHD 7 tommer, til instruktøren, når hun lige skulle tjekke noget ud.

Læs også  Nye Fields på vej fra SmallHD
Det er stadig ukendt hvilket look et Sigma fp egentligt har – igen det må passe til A kameraet

Furmanski forklarer:

 -I have worked with SmallHD as long as they have been around—starting with on-board camera monitors, which quickly became part of my kit. Then when I began doing more complicated shoots with several cameras around set, I used SmallHD in ways that helped me do my job better, starter han og fortsætter.

 -On Search Party I will sometimes pick up the camera because I love operating—it’s the best job on set. The story is in front of your own eyes. When the SmallHD 7” Series came out I could sit at A-camera and use its SmallHD system to see what the other cameras were doing. I could turn on the False Color without moving to the video village. Just one look tells me the whole story. Regardless of which model I view, I am so familiar with SmallHD’s False Color system that I’m confident in my ability to understand what’s going on, slutter han.

Og selv om at der nu er tale om en herlig monitor serie, er der som bekendt også en masse andet godt deruden.

Igen.

Noget tyder på at Furmanski har fået foræret en pose af dem her, hvorfor han er hyper positiv om netop SmallHD monitorerne.

Han fortsætter:

 -Sometimes I need to be near the director as much as possible to discuss things or listen in on conversations to anticipate their needs; and other times I need to move around the set to stay on top of everything while still checking in with the producers and director, wherever they are, forklarer han videre.

Læs også  Hvis du går Komodo

 -I use a 703 Bolt monitor to be able to walk around set with a wireless image.

 -The bright 7 monitor allows him to share the screen with his director or other stakeholders, fortsætter han.

 -Now I can do reference, settings and format with one to one reference. It keeps everyone in the loop, slutter han.

På en eller anden måde har SmallHD også fået sneget en af deres 5,5 tommers Focus Oled HDMI touchscreen monitorer ind i sæson 4.

Og selv om at DP åbenbart har et Sony A7R, er det pænt tydeligt at se at monitoren er monteret på et Sigma fp, som vi er flere der spekulerer over hvordan egentligt ser ud ( billederne det laver, altså ).

Med lidt held er der i de promoer vi har fundet frem, sæson 1 – 4 lidt billeder fra netop det der Sigma fp, så du ved selvsyn kan se at det – sikkert – laver fede billeder.

Som Jonathan Furmansk altså kunne se om var skarpe eller ej på en af de der SmallHD monitorer.

Er du vild med Jonathan Furmansk, er han også inde over AppleTV’s Little America (The Son), “Good Boys” der er en Universal Pictures film samt “Point Grey”.

Her promoerne for sæson 1-4 af “Search Party”, der som pointeret er eller har været på TNT her i landet.

Læs også  CNN+ på vej ud med badevandet