DeGeneres bliver en del af Discovery

Nu hvor Kanal 5 og discovery+ igen – netop – er er blevet udnævnt til “herrelandsholdets hjemmebane”, melder Ellen DeGeneres sig også ind under fanerne hos Discovery.

Hun skulle efter sigende have besluttet sig for at “arbejde sammen med Discovery om en masse indhold”, konkret indhold om “the natural history space”, som DeGeneres er på vej til at udvikle en masse “specials”, “serier” og dokumentarer om.

Og nu hvor både producerer og udvikler, og – vel sagtens – kommer til at stå foran kameraet, kunne man gætte på at the Discovery Channel og discovery+ er dykket dybt i “læderet” efter gryn nok til at hun gider være med.

Sådan er det såmænd også her i landet, hvor forårets VM-kvalifikationskampe, er i spil.

Det er nemlig nu at landstræner Kasper Hjulmands får hans “første chance for at sikre Danmark en plads ved en slutrunde i fodbold”, hvilket alle der vil, selv kan opleve ved at se med på discovery+ og Kanal 5, der ud over at være “hele Danmarks hjemmebane for herrelandsholdet”, også er der hvor dem der vil, kan se “alle de spændende kampe”, der handler om landet der i øjeblikket er på en 13. plads på FIFAs verdensrangliste position.

Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks, forklarer:

Læs også  Canon har nu solgt 150 mio RF og EF glas

 -Et vildt landsholds år begynder, og vi glæder os til at åbne det på discovery+ og Kanal 5. Vi viser alle herrelandsholdets VM-kvalifikationskampe hos discovery, og vi har store ambitioner for vores produktion og dækning af hele Danmarks landshold. Det bliver ikke større end en VM-slutrunde, og der skal Danmark selvfølgelig være med. Laudrup, Gravesen, Jacobsen, Povlsen og resten af vores hold kommer til at følge kampen for kvalifikation tæt fra sidelinjen i hele 2021, starter han og fortsætter.

Her et billede af en ring-tailed lemur som Ellen DeGeneres vil lave TV om

 -Man skal bare kaste et blik ned over den landsholdstrup, som Kasper Hjulmand netop har udtaget, og der har man beviset på, at det her er et hold, vi med rette kan tillade os at drømme store drømme sammen med. Der er kvalitet på alle pladser, og i 2020 oplevede vi flere gange, hvor stort et potentiale der er i mandskabet. Nu lægger det på igen, og med en Kasper Schmeichel i topform, en solid defensiv styret af Simon Kjær og en midtbane domineret af Pierre-Emile Højbjerg sammen med Christian Eriksen bliver det ekstraordinært spændende at følge med hele vejen, slutter han.

Blandt de kampe herrelandsholdets skal til at spille er den meget afgørende kamp den 25. marts, der er på udebane, mod Israel.

Og hvis drengene ikke er for forpustede den 28. marts skal Danmark igen spille landskamp hos Discovery.

Læs også  Mere true crime på Kanal 5 og +

Denne gang mod Moldova.

Igen.

Går den kamp som forventet skal de “kække knægte” hvis navne er på alles læber, spille en landskamp til, den 31. marts.

Her er det mod Østrig, der i følge visse eksperter bliver kulminationen på en vild serie kampe, der – gerne – skulle give “de danske drenge mulighed for at tanke vigtig selvtillid”,indtil “duellen mod Østrig ( der ) godt volde Danmark problemer”.

Du har gættet det.

Det bliver utroligt spændende.

Eller som Ellen DeGeneres siger det:

 -I’m so excited to partner with Discovery. I’ll get to discover all kinds of things about incredible animals. For instance, did you know the ring-tailed lemur’s tail is longer than its body? I think that’s his tail. I hope that’s his tail. I have so much to discover with Discovery, slutter hun.

Heldigvis glæder DBU sig også til kampene.

Herfra siger kommerciel direktør, Ronnie Hansen:

 -I fodboldverdenen er der to grupper, der har haft det ekstra hårdt under Corona krisen, og dem forsøger vi at hjælpe med denne fankasse. Den ene gruppe er vores mange fans – stadions og fællesskaber foran skærmene har været lukket ned eller stærkt begrænset, så kassen er et forsøg på at skabe lidt rød/hvid stemning, kampgejst og fællesskab, i hvad der forhåbentligt er slutspurten, inden vi alle kan mødes på lægterne igen. Den anden gruppe er de mange børn, som er blevet afskåret fra god motion, deres fodboldkammerater og som skal i gang igen – og det er altså til disse aktiviteter overskuddet af kassen doneres, slutter han.

Læs også  Discovery amok i vinter-OL

Som altid er det kun muligt for kunder at se landskampene på Kanal 5 og discovery+, hvor Zak Egholm bliver vært sammen med Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen, og Peter Piil og Brian Laudrup.