C More vil også være med

Skal man være med i streamræset, er det nødvendigt med nyt indhold.

Således også på C More, der er på vej med en ny omgang “Hamilton 2”, der dog først kommer i 2022.

Helten er dog stadig den samme, hvorfor dem der var vilde med “Hamilton 1”, kan glæde sig til mere af det samme i “Hamilton 2”.

Jakob Oftebro kan derfor forventes at komme ud for en masse i den kommende sæson, der – med stor sandsynlighed – tager over der hvor sæson 1 slap.

Det er med andre ord snart tid til at Carl Hamilton, går i aktion, og så ellers følger historierne i Jan Guillou’s bøger.

Hamilton var i sæson 1 – ind imellem – på de helt forkerte steder

Når der kommer en sæson 2, kunne det sagtens tænkes at hænge sammen med at “Hamilton 1” var den mest sete serie på C More Danmark i 2020.

Petra Ahlin, som er eksekutiv producent for C More og TV4 siger:

 -Den første sæson oversteg alle vores forventninger, og jeg er sikker på, at denne sæson kommer til at gøre det samme, slutter hun.

Skulle du allerede have fået abstinenser, kan du med garanti se frem til at kunne opleve serien en gang til på C More, hvor Jakob Oftebro i sæson 2 får lov til at hænge lidt mere ud med Sonja Widén (spillet af Katja Winter), Säpo-agenterne Kristin Ek (spillet af Nina Zanjani) og Birger Hagman (spillet af Jörgen Thorsson) og admiralen Astrid Bofors (spillet af Annika Hallin).

Læs også  Vi streamer mere i følge Kulturministeriet
Heldigvis er han ret heldig med et automatvåben

Selve historien, bliver (?) som i bøgerne fire centrale historier spredt ud over 8 episoder, der som pointeret først bliver til at opleve engang i 2022.

Producer er Renée Axö fra Dramacorp Pampas for More og TV4. 

Petra Ahlin er Executive Producer for C More og TV4. 

Frederik T Olsson har skrevet manus og Erik Leijonborg instruerer.

Som vi var inde på det, kan sæson 1 opleves som stream på C More for tiden.

Her en promo for den første sæson, hvor der både er tid til terror mor og kæreste.