Flere ski fra Nent Group

Når vi lige om snart skriver 2022, lover Nordic Entertainment Group at der kommer netop så meget skisport på deres platforme, at dem der ikke er til den slags sport, måske bliver nødt til at finde nogle andre kanaler.

Konkret er der tale om at koncernen netop har investeret i de såkaldte FIS rettigheder, der er det samme som de eksklusive rettigheder til hele 25 World Cup events, der bliver afviklet i Schweiz hver sæson.

Aftalen der er en fireårig aftale, inkluderer således alle World Cup events i Alpine, Cross- Country, Ski Jumping, Freestyle og Snowboard, til det svenske, det norske og det danske marked, samt i Finland.

Målt på volumen, er Nent Group dermed oppe på at kunne sende mere end 500 timers “FIS-skiing” og “World Championships” fra 2021 til 2026, i sæsonen.

I samme omgang ser det ud til at være planen at prioritere event dækningen  i Norge og i Sverige, hvor alt cross country, og op imod halvdelen af alt Alpine bliver vist på FTA kanaler som TV6 ( i Sverige ).

I Norge bliver det meste sendt på TV3, hvilket igen er en FTA kanal, der kan modtages “af de fleste”.

Seerne kan glæde sig til op imod 500 timers mere vintersport fra 2022

I Sverige er der ydermere planen at bruge eksperter som Johanna Ojala og Peter Jihde som værter, samt Frida Hansdotter og Johan Olsson som experts.

Læs også  Første Nent Group TV serie fra Færøerne

I Norge klarer Julie Strømsvåg og Ørjan Bjørnstad værts rollerne, mens Jan Christian Bjørn bliver kommentator.

Åge Skinstad og Kjetil André Aamodt bliver eksperterne.

Anders Jensen, CEO & President, kan ikke rigtigt love nogle danske eksperter, men siger i stedet:

 -We are eager to start our coverage of countless future classic moments in winter sports, and now with additional competitions from Switzerland. It is no small task and responsibility that we take on, and we do it with humility and full of anticipation. I am confident that viewers will appreciate the novelty and benefit of every single minute of all competitions and disciplines being available to stream on Viaplay, with the cross-country events also being made available on TV6 in Sweden and TV3 in Norway. All presented by the brilliant studio teams that we are announcing today. So, winter can come – we are ready, slutter han.

Indholdet der som pointeret også bliver sendt til Finland og til Danmark, ser ud til at blive prioriteret mest i Norge og i Sverige.

Nent Group er som eksempel allerede gået igang med at bygge “vinter” studier i Oslo og i Stockholm, der – lover de – bliver suppleret med aldrig-set-før grafik, der ydermere bliver suppleret med statistik, der skulle gøre det hele endnu mere spændende.

Læs også  Nent vil også Sci Fi dog som comedy

Vi formoder at lokale ski interesserede stadig får de omtalte 500 timers ski-sport, dog uden et super funky studie og lokale eksperter.