Paramount+ kommer snigende

I sidste uge, tikkede der en SMS ind hos en god del af befolkningen.

Ikke at det var en officiel en af slagsen.

Det var bare Apple, der lige ville fortælle at alle der vil, nu har adgang – direkte – til Paramount+, på deres Apple TV, deres iPhone og deres iPad.

Først var det lidt underligt at få en SMS om dette.

Efter lidt tankevirksomhed, slog det så.

Det er simpelthen sådan Paramount+ har planlagt at rulle deres tjeneste ud.

De starter hos Telco’er som Boxer, Canal digital, Stofa, Viasat, Waoo og Yousee, med den lineære kanal.

Senere, og det var så her for en lille uge siden, gik de så igang med den egentlige plan, nemlig at få tjenesten – der altså er en streamtjeneste – der – lidt tilfældigt – også tilbyder en lineær kanal, ud til alle.

Det er fortsat uklart om ViacomCBS ender med at gøre deres indhold eksklusivt

Og mens det – formodentligt – er de færreste kabel TV kunder, der har brug for endnu en kanal, der – mere eller mindre – kun tilbyder film og serier, der ligger på alle hylder, er der – formodentligt – en masse unge seere, der er friske på streamdelen, der – som vi var inde på det – er på vej til at investere 3 milliarder dollars i indhold.

Læs også  Disney skubber Netflix ud af markedet

Planens del to, er så at se om Telia, der – mere eller mindre – altid er “først” med nye tiltag, også kunne være interesseret i at distribuere ViacomCBS, konkret Paramount+.

Og det er de.

Derfor er der netop indgået en Telia/ViacomCBS streaming service aftale i Sverige, Norge og i Finland.

En aftale der betyder at alle der vil, kan streame indhold fra Showtime, MTV, Comedy Central, Nickelodeon og Paramount Studios. ( på Paramount+ platformen)

Jamen, tænker du sikkert allerede.

Hvorfor er Danmark ikke med i den aftale.

Det er da fordi at Paramount+ allerede er en “kanal” på Apple TV.

Og derfor formodentligt ikke bliver det andre steder.

Henrik Lönnevi, head of the consumer business, Telia, er glad og siger:

 -Original content is increasingly in demand by our TV customers, so it feels absolutely fantastic that we can upload with even more entertainment from Paramount+, slutter han.

Paramount+, som ren lineær TV kanal har været i Norden siden 2017, blandt andet på Com Hem og Telenor i Sverige, samt hos Sanoma i Finland.

Vi gætter på at aftalen om den lineære version af Paramount+, her i landet, fortsætter, nu hvor en række Telco’er allerede tilbyder denne kanal.