20 nye UC4000ere igang

Tyske Lang AG, der ser ud til at være en slags Corporate multi funktions virksomhed, har netop været ude og investere pænt heftigt i Panasonic gear.

Konkret har de købt 20 AK-UC4000-studiekameraer, komplet med CCUer og alt det andet.

Dermed er Lang, der selv kalder sig for en “del af eventindustrien” godt på vej ind i en fremtid med og efter Corona, forstået på den måde at det netop er den globale Pandemi, der har været motor i denne investering.

Lang ser således også ud til at tro på at virksomhederne – også efter Corona – vil prioritere “studie produktioner” ud til deres kunder og medarbejdere, i stedet for at afholde store dyre konferencer, hvor alt fra flyveture til hotelværelser skuer omkostningerne op.

Som vi er orienterede er der også en god del UC4000 igang her i landet

Og nu hvor det – kunne betyde – en fremtid med en masse “online events”, vælger Lang altså at gå all in, og investerer i 20 af de nye AK-UC4000 studiekameraer, så der kan produceres i en pænt høj kvalitet, nærmest uanset hvor slutproduktet skal streames hen.

De mange kameraer er fulgt op med en bunke AJ-CVF50 viewfindere, ligeså mange AJ-CVF70 og et par AK-HVF100’ere så det er muligt at tage et kamera eller to på skulderen.

AK-UC4000 serier er som bekendt en 4K serie, der – naturligvis – også kan producere i HD.

Læs også  Eurosport og discovery+ tager 5 år til

Og nu hvor det er et IP kamera, er der en række fordele og fremtids sikringer indbygget i denne serie.

Hubertus Beckmann, teknisk direktør for Lang AG er her autooversat af Google:

Han siger:

 -Vi har arbejdet med Panasonic i mange år ikke kun inden for kamerateknologi, men også inden for projektorteknologi. De robuste produkter af høj kvalitet med et tilsvarende pris / ydelsesforhold er ideel til markedets efterspørgsel, slutter han og bliver suppleret af Asha McGhee, Product & Field Marketing Manager hos Panasonic, der er lige så Google oversat.

Han siger:

 -Vi er glade for at kunne støtte LANG AG og dets kunder med vores kamerateknologi nu og i fremtiden med innovative billedformater,” siger .

Læs mere om Lang her.