Sony streamtjeneste igang

Folk der er så heldige at have valgt at investere i et Bravia XR TV, står foran en fin fremtid.

Som en del af oplevelsen foran hus alteret, der – kommer i alt fra 55 til 80 tommer – startendende ved 22.000 kroner, kan husfaderen og sønnike se frem til alverdens brutale aktion brag fra Sony Entertainment, mens mor og datter kan hygge med grådlabile alternativer.

Det er med andre ord tid til at nyde “Sony’s Pure Stream technology”, der er en heftig omgang.

Konkret kan familien se frem til vild og knivskarp “near lossless” UHD i noget der sagtens kan siges at være i 4K BD ( Blu Ray ) kvalitet.

Som vi husker det var BD HD oppe på noget der lignede 35Mbit/s, hvorfor BD 4K ( burde være ) oppe på 4x denne båndbredde, altså 140 Mbit/s. ( Der er flere BD 4K størrelser der kan håndtere fra 72 til 92 Mbit/s eller 123 til 144 Mbit/s) 

Der er dømt action på de nye Bravia XR TV

Et gæt er at 4K BD endte på 80 Mbit/s, ( i H265 ) og derfor er præcis den samme kvalitet som du nu kan opleve på familiens nye Bravia XR, der i den vildeste udgave sætter det lille hjem 70.000 tilbage.

Sony er uanset dette meget glade, og glæder sig til at sælge indhold, der skal købes/lejes som film og serier, som var der tale om en online version af Blockbuster, hvorfor Keith Le Goy, President, Worldwide Distribution and Networks, Sony Pictures Television siger:

Læs også  C More vil også være med

 -We bring together the best filmmakers and the best actors and deliver the resultant feature films to consumers through the brilliance of Sony technology and the brilliance of our televisions, starter han og bliver suppleret af Pete Wood, SVP, New Media Distribution, Sony Pictures Entertainment.

Han siger:

 -For about four years now we’ve been working to really think how we re-imagine the at-home experience and how we deliver great, immersive technology that you typically see in the cinema, slutter han.

For at det overhovedet skal kunne lade sig gøre at se 80Mbit/s streams på dit TV, skal det være udstyret med den såkaldte Bravia CORE, der både er hardware, og den “biograf software”, der skal til, hvis du vil kunne se de – i første omgang – op imod 300 titler, der inkluderer “Venom”, “Peter Rabbit”, “Ghostbusters”, “Blade Runner 2049” og “Jumanji: The Next Level”, der som vi forstår det ikke rigtigt har været “ude på markedet” i denne kvalitet før.

Med undtagelse af på BD 4K, der nu må siges at være netop så gammel en teknik, at man må formode at stort set alle har glemt den.

Folk der investerer i et TV fra A90J eller Z9J serien får 5-10 titler gratis med, alt efter hvor dyrt TV’et er.

Læs også  Formula 1 får et OTT boost i 2021

Bravia XR serien er med andre ord 2 serier.

Den ene er 8K mens den anden er en 4K TV serie.

Det fremgår ikke om filmene i 80Mbit/s bliver endnu tungere i 8K, eller om der er tale om 4K film, der bliver opskaleret af TV’et selv.

Her en promo for Bravia XR serien og indholdet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.