Næste Apple TV er en 120hz boks

Nu kalder de jo ikke 120hz for 120fps i TV apparat verdenen, men derimod “120Hz frame rate”, hvilket er morsomt, nu hvor Interlacede billeder – som bekendt – ikke eksisterer længere.

Desuden er 4K stadig kun 60P, så hvor er de sidste 60 hz så henne, kunne man fristes til at spørge nogle hardware producenter om.

Det kan man ikke.

Og da slet ikke i forhold til Apple’s kommende TV boks.

Der til gengæld skulle kunne levere “silky smooth” billeder, hvilket – som med alt andet 120hz, hænger sammen med at den åbenbart viser hvert billeder 2 gange, så det hele ser lidt mindre 24fps hakket ud, uanfægtet at film stadig optages i netop 24P.

Når det er klaret, lover Apple stadig intet, da der er tale om rygter.

Der har også været rygter fremme om en kabel/TV version af fjernbetjeningen

Størrelsen 9to5Mac, hart dog kigget i koderne i en kommende Apple tvOS 14.5 system opdatering.

Og da der står “120HZ” i denne, formoder de rask væk at der er en Apple TV 4K set-top box TV dims på vej, der kan håndtere en højere “frekvens” end den nyeste boks, der “kun” kan klare “4K@60Hz”.

Som altid med netop Apple, går der løbende rygter om ny hardware.

Telefoner der hele tiden bliver hurtigere med stadig større CPUer og GPUer.

Læs også  Så kom det der Apple TV+

Ipads ( den skulle være god nok ) der kommer i et væk, med en iPad Pro her i 2021 der skulle være ligeså hurtig som den første M1 computer generation.

Tilbage hos Apple TV’et kunne en kommende boks ende med at tilbyde fuld Siri remote control ( der alligevel ikke bliver tilbudt her i landet på grund af vores sprog ), HDMI 2.1, spatial audio, bedre “Apple Arcade integration” og endelig en hurtigere CPU, der – i den nuværende – ærligt talt er lidt tung bagi, selv hvis det kun handler om 1080P.

Skulle Apple’s kommende Apple TV ende med at blive en 4K 120hz kasse, melder den sig ind i gruppen af hurtige kasser, der inkludere PlayStation 5 og Xbox Series X, der begge koster en del mere end Apples løsning.

Som pointeret er det fortsat ukendt om der overhovedet kommer et nyt Apple TV. 

Eller rettere.

Det kommer helt sikkert.

Spørgsmåler er blot hvornår.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.