FilmFyn er glade

Nu her hvor det er blevet offentligt at TV2s familiejulekalender med Tinka er på vej tilbage til (Film)Fyn for tredje gang, glæder de sig over at deres faciliteter endnu engang er blevet vurderet perfekte til en ny omgang Tinka og blandt Lasse.

Bedst af alt rykker holdet i følge FilmFyn ind på området engang i næste uge, hvor “Tinka og sjælens spejl” så ellers bliver optaget af Cosmo Film.

Premieren på denne julekalender, der – nærmest med garanti – bliver den mest sete kalender næste år, er lagt til den 1. december på både TV2 Play og TV2 i 2022.

Direktør Klaus Hansen er glad og ser frem til at produktionen igen gør brug af de mange “fynske locations”, der vil være med til at “skabe rammerne for julekalenderen”.,

2022 byder på en ny julekalender med Tinka på TV2 og TV2 Play

Han siger:

 -Det er herligt, at en julekalenderfortælling af denne kaliber kan bringe Fyn ind i stuerne landet over, og at vi i år – i endnu højere grad end tidligere – vil se locations fordelt over hele fem fynske kommuner i nord, syd, øst og vest på, hvad der ser ud til virkelig at kunne blive juleøen Fyn, slutter han.

Cosmo Film er også glade.

Herfra siger producer Sille Sterll:

 -Vi glæder os til endnu engang at udvide det univers, der omgiver Tinka og Lasse, men også til at besøge nogle af de magiske steder, vi kender så godt fra tidligere sæsoner. En stor del af den magi finder vi lige her på Fyn i kraft af vores tætte samarbejdet med FilmFyn, slutter hun.

Læs også  De sidste Quibi serier ender på Roku

Planen skulle efter sigende være at ligge en række optagelser i Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg og Odense kommuner og Kerteminde Kommune, der er ny i denne sammenhæng.

Handlingen denne gang, bliver som altid hyggelig og ikke specielt kompliceret.

Derfor kan seerne se frem til at “Samlingen”, der er ..”til gavn for både voksne nisser og dem, som i fremtiden skulle føre Nissernes Rige videre…”, ikke helt gør hvad den skal.

I forhold til seertal havde “Tinka og Kongespillet” 1.096.000 seere til hver episode, hvilket gjorde den til en af “de mest sete julekalendere i nyere tid på tv og streaming”.

TV2 fiktionschef Katrine Vogelsang er også glad.

Hun siger:

 -Jeg er utrolig glad for, at vi igen i 2022 skal dele et af vores mest elskede familiejuleuniverser med danskerne, nemlig Tinka. Den nye Tinka-julekalender rummer alt det, vi har brug for: fællesskab, håb og kærlighed. Familiejulekalenderen er et af TV 2s allerfineste bidrag til public service i en tid, hvor tv- og streamingmarkedet er fyldt med udenlandske formater, for den kan samle danskerne og give dem et frikvarter i den travle juletid. Oveni er det helt fantastisk, at hele holdet bag Tinka igen er klar til at tage os med på en spændende rejse ind i Tinka-universet, slutter hun.

Faste seere kan se frem til et gensyn med Josephine Chavarria Højbjerg, Albert Rosin Harson, Hadi Ka-Koush, Ellen Hillingsø, Christian Tafdrup, Neel Rønholt, Rosita Gjurup, Martin Bo Lindsten, Birthe Neumann, Esben Dalgaard, Jakob Femerling og Viilbjørk Malling Agger.

Læs også  Viaplay tager fat i en svær fortid

Blandt de nye navne på listen finder den interesserede Henrik Koefoed og Anna Haarup Much.

Hovedforfatterne erMorten Dragsted og Emil Millang.

Instruktion står Christian Grønvall for.