X Factor storhitter fortsat

En million seere kan som bekendt ikke tage fejl.

Derfor er de – op imod – 1.162.000 seere ikke bare mange, de sender også et signal om hvad det er der samler landets husstande, og hvad der derfor er god underholdning.

Seerne vil nemlig fortsat gerne underholdes.

Og heldigvis kunne Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman, som altid, levere underholdningen, sammen med de medvirkende.

I sidste uge var der så finale.

En finale, der – helt sikkert – blev den mest sete i denne sæson, ganske som at der sikkert var endnu flere der så med, end i resten af denne sæson.

Ikke overraskende, har den positive udvikling for TV2 resulteret i at “X Factor” får et år til, i 2022, hvor TV2 Play og hovedkanalen glæder sig til at seerne kigger forbi igen.

Underholdningsredaktør Dorte Borregaard er glad og siger:

 -Jeg er rigtigt glad for at kunne bekræfte, at der selvfølgelig kommer endnu en sæson af “X Factor” på TV2. Jeg synes, vi kigger tilbage på en sæson, hvor “X Factor” har taget os til nye højder, både hvad angår talent og relevans. Det viser sig år efter år, at formatet følger med tiden og har masser at byde på, og ikke mindst at det kan samle danskerne og give os fælles oplevelser, vi kan dele og engagere os i. Og så håber jeg da, at vi i en kommende sæson igen kan invitere publikum tilbage i live-studiet, for selvom vi har været glade for den digitale publikums-løsning, vi har kørt med i år, er der altså intet, der kan sammenlignes med at optræde foran et veloplagt, feststemt live-publikum, slutter hun.

Læs også  Discovery forlænger Superligarettigheder frem til 2024

Årets nærmest overvældende seertal bliver først endelige den 19. april, når det hele er talt sammen.

Vi iler dog med fredagens seertal senere idag mandag, da det helt sikkert giver et fint billede af hvad der er det absolut mest populære TV i landet, for tiden.