Canal Digital og Viasat Consumer bliver til Allente

Vi er helt sikkert mange der ikke længere kan huske at Telenor og Nent Group sidste år slog Canal Digital og Viasat Consumer sammen til Allente, engang sidste år.

Det er ikke desto mindre tilfældet, hvorfor alle Canal Digital og Viasat Consumer her i disse dage står foran at modtage et rigtigt godt tilbud fra Allente, der mener at alle deres kunder er “Better together”.

Bjørn Ivar Moen, CEO forklarer:

 -At lancere Allente i markedet og til vores kunder, er en milepæl vi har arbejdet hen mod i et år, og jeg kan kun sige: Canal Digital og Viasat Consumer er bedre sammen. Vi har været i stand til at tage det bedste fra de to universer, og med en attraktiv blanding af lineære kanaler og streamingtjenester, ser vi frem til at glæde både nye og eksisterende kunder, slutter han.

Dermed er det – som du måske har gættet det – ved at være slut med Canal Digital og Viasat Consumer, og dermed den konkurrence der – tidligere – har været mellem disse to størrelser.

Kunder skal mindst forvente at bruge 429 kroner om måneden for at komme igang

I stedet kommer Allente, som eksisterende kunder kan vælge at beholde, da der intet sker med det udvalg den enkelte kunde allerede betaler for.

Der er dog en enkelt forskel.

Læs også  Fremtiden for next gen streamers

Allente er nemlig på vej med deres eget streaming, som de kalder for “Allente Stream”, der kommer i 3 pakke størrelser.

“Stream Basic”, “Stream Standard” og “Stream Premium”.

Uanset hvilket løsning der vælges, vil der være tale om en kombination af Live TV kanaler og streaming tjenester, der inkluderer indhold fra Discovery, TV3 og Viaplay.

Og i bedste 2021 stil, klares det hele over app, så det er ikke engang nødvendigt med en parabol længere.

Mahmoud Mustapha, CCO supplerer:

 -Allente står for All entertainment, og det er virkelig det vi nu tilbyder vores kunder. Uanset om det er sport, serier, film, dokumentarer, nyheder eller fredagsunderholdningen man er ude efter, kan man finde det hos os. Vi glæder os meget over, at vi nu kan tilbyde en streaming-løsning, der gør vores tv-univers endnu mere tilgængeligt i det danske marked, slutter han.

Det er naturligvis også muligt at tilkøbe, men formodentligt ikke muligt at nøjes med, Viaplay og Paramount+.

Og for dem der ikke kender Paramount+, er det markedets nyeste “sniger”, der tilbyder en stream platform med indhold fra Showtime, CBS, Nickelodeon, MTV og Comedy Central.

I princippet indhold der kan findes andre steder, nu bare samlet et sted.

Det er også muligt at tilkøbe HBO.

Mahmoud Mustapha forklarer videre:

Læs også  DRTV nu i 1080P

 -TV er idag vigtigere end nogensinde, og kunder vill både kunne se lineært tv og on demand via en streamingstjeneste. Med vores pakker får man begge dele – og det uanset om man vælger TV via parabol eller Allente Stream, har man hurtig adgang til alt sit indhold med den brugervenlige Allente-app, slutter han.

Læs videre her.

Hvor det fremgår at “grundpakke konfigurationen” koster 429 om måneden, ( den første måned ) der er det absolut mindste start-køb hos denne udbyder.

Ønsker kunderne frem over kun denne, koster “Lokal” 120 kroner om måneden

Ønskes streamtjenester tilkøbt koster disse:

Sport 110 kroner om måneden

Viaplay Total 189 kroner om måneden

Viaplay Film & Serier 79 kroner om måneden

HBO Nordic 79 kroner om måneden

discovery+ Underholdning 79 kroner om måneden

discovery+ Sport & Underholdning: 159 kroner om måneden

C More Film og Serier: 99 kroner om måneden

Totalt 914 kroner om måneden, med det forbehold at der vil opnås enkelte rabatter når det hele tilkøbes.

Inklusiv Lokal.