TV2 fortsætter Sommerdahl

Folk der stadig kan trække vejret uden maskiner, kan ånde lette op.

Tv2 Charlie er nemlig på vej med endnu en sæson af den populære serie “Sommerdahl”, der følger Dan Sommerdahl, der opklarer ting og sager.

Hovedrollen spilles af Peter Mygind, mens Lotte Andersen spiller Hanegaard.

André Babikian er Flemming Torp.

Motivationen skulle efter sigende være at “Sommerdahl” er det “mest sete program nogensinde på TV2 Charlie.

Derfor er en god del af filmbranchen allerede på vej mod Helsingør, hvor næste sæson bliver optaget.

Anden sæson af serien, der netop er sendt, blev set af op imod en halv million seere i gennemsnit, hvilket “næsten er på niveau med første sæson”, der blev set af “lidt flere”.

Selv om at det mest handler om at opklare er der også tid til en kold på havnen i serien

TV2 noterer sig dog at de specielle “snigpremierer”, der ikke tælles med i de “officielle seertal fra Kantar”, ses af mange.

Da disse – vist nok – sendes på TV2 Play, oplyser TV2 ikke antallet.

Sæson 2, kan dog notere sig lidt af en succes.

Der var nemlig en episode der blev set af 709.000 seere, hvilket er rekord på alle måder for TV2 Charlie.

Executive producer på serien, Pernille Bech Christensen, siger:

 -Vi er glade for, at så mange seere søndag efter søndag har haft lyst til at følge Dan, Flemming og Marianne i både efterforskningsarbejdet på politistationen og på den private front, hvor deres relation i høj grad blev sat på prøve i denne sæson. Derfor glæder vi os til at vi optage en ny sæson, som vi kan præsentere for seerne næste år. Det er endnu for tidligt at løfte sløret for handlingen, men jeg kan fortælle, at vi fortsat befinder os i smukke Helsingør, hvor nye mordgåder skal opklares, og hvor vi skal følge udviklingen i forholdet mellem vores tre hovedpersoner, slutter hun.

Læs også  Sygeplejeskolen er tilbage

Peter Mygind, er også glad, og siger:

 -Det er fantastisk. Det er ikke sket så mange gange i mit liv, at jeg har prøvet at lave en tredje sæson af en TV serie, hvilket jo er et tegn på, at “Sommerdahl” går godt, og at seerne kan lide den, slutter han og når lige at pointere at han skam da har fået mange positive reaktioner på han arbejde i denne serie.

Han forklarer:

 -Jeg er overvældet over, hvad folk skriver til mig på Facebook og Instagram. Det er både danskere, tyskere, nordmænd, svenskere og hollændere, der i den grad har taget serien og karaktererne til sig. Det et er meget, meget rørende. De skriver eksempelvis “Dan må ikke gå fra Marianne”, eller “Hvad har Dan nu gang i?”, starter han og fortsætter.

 -Forleden skrev en nordmand, at han var så glad for mit skuespil, at han vil stille sin hytte på fjeldet i Norge til rådighed når som helst, fordi han ville give lidt tilbage af det, jeg havde givet ham på TV.

Folk der har fulgt serien, ved at den sluttede meget dramatisk.

Vil du vide hvad der efterfølgende sker, må du se sæson 3, når den kommer.