Billig 1080P60 SDI sender til din iPad

Dem der kan nøjes med at se med i 1080 @24-60P ser ud til snart at få en ny mulighed med et nyt produkt fra Accsoon, der hedder CineEye 2S Pro.

Målgruppen er – ikke overraskende – dem der gerne vil se med “under optagelsen”, på deres egen monitor.

Og nu hvor Teradek fortsat koster kassen af komme i nærheden af, ser det ud til at underskoven af billige alternativer er vokset med en til.

CineEye 2S Pro, der – måske – tidligere har eksisteret med HDMI kommer nu med SDI, hvilket i følge producenten betyder “Pro Features”, “Pro Strength og “Pro Control”.

Og altså SDi, hvilket jo nok er det som det handler om for de fleste.

Bedst af alt kan nyheden sende signalerne op til 400 meter væk, og modtages af – op til – 4 egentlige modtagere eller “mobile enheder”, der kan være iOS eller Android enheder.

Og så er der jo lige den med prisen.

Løsningen koster bare 649 dollars, hvilket – ærligt talt – er en fin pris, hvis det skal være muligt for 4 arbejdsstationer at kigge med, når der produceres.

At producenten så går pænt meget amok, og mener at CineEye 2S Pro betyder at der kommer “cinema grade” kvalitet til alle, er nok lige at stramme den lidt for meget.

Læs også  Lyden af OL i 8K er Object Baseret

Igen.

Det er – som vi forstår det – muligt at putte en LUT på signalet, så dem der kigger med, slipper for at se RAW billederne, der er lidt grå i det.

Som vi videre læser det, er det stadig muligt at sende et HDMI signal igennem enheden, da senderen både er udstyret med HDMI og nu med SDI.

Accsoon lover i den forbindelse “Low Latency”, altså kort forsinkelse af signalet, selv om at det jo både skal pakkes og sendes.

Igen.

De fleste er vel vant til en smule forsinkelse, der nu er oppe på ( omkring ) 60ms, hvilket ( cirka ) er 1,5 frame.

Den opmærksomme lytter vil have set at enhederne er udstyret med ben til Sony NP batterier, der jo findes både som Sony og kopi produkter.

Dermed kan det virkeligt bliver “billigt” at komme igang med at sende til iOS og Android enheder på settet.

Hvis relevant, er det muligt at hente focus peaking, zebras, false color og som pointeret et “LUT overlay” ud af enheden.

Et gæt er at det kun er muligt på monitorer, og ikke på telefoner.

Michael Bogue, Accsoon brand manager at Mac Group siger:

 -The Accsoon CineEye 2S Pro is easily the most exciting market to come into the video transmission market in the last couple of years. All of the features that the original CineEye brought into the hands of the user are still here, and they’re better and more powerful. Range, signal quality, and versatility have all improved significantly and with the introduction of the ability to update firmware – can only get better, slutter han.

Læs også  Tiden er nået til HDMI 2.1

Enheden skulle være på hylderne i uge 2 i maj.

Indtil videre kun i USA.

Læs videre her.

Hvor det kan være at du kan finde en lokal importør.

Hvis relevant sender CineEye 2S Pro på 2412 til 2472MHz 5180 til 5580 MHz og endelige 5660 til 5825 MHz i 2.4GHz & 5 GHz båndet ( wi fi )

LUT Support er i .cube formatet