90 AVoD kanaler på vej

Størrelsen Rakuten TV, der lige for tiden er mest aktiv i Europa, konkret i 42 lande, er på vej med voldsomme 90 gratis “lineære” TV kanaler, som alle der vil se med, kan glæde sig over, hvis de kan finde ud af hvad Rakuten TV er for en størrelse og hvordan du får adgang til denne tjeneste.

Det har vi gjort her på redaktionen, og det er såmænd en web streamer, der tilbyder lineære TV kanaler, til forskellige markeder, herunder også her i landet.

Rakuten TV’s nyeste tiltag, med 90 nye TV kanaler, skal dog tages med det forbehold at der er tale om AVoD kanaler, der betyder at du kommer til at se en hulens masse reklame før du får adgang til den enkelte kanal, der sikkert bliver afbrudt med endnu flere af slagsen.

Omvendt, er kanalerne gratis.

Blandt de mange muligheder du har på denne platform er film, underholdning, lifestyle, musik, sports, Nyheder og ting til børn, der – som vi forstår det – kan tilkøbes, ud over de mange lineære AVoD TV kanaler.

Som eksempel kan interesserede i se Bloomberg TV, Bloomberg Quicktake, CNNi (kun i England, Tyskland og i Polen ).

Ellers er der adgang til Qwest TV, Reuters, og XUMO-powered indhold, der inkluderer hele 8 såkaldte Stingray kanaler.

Læs også  Hvad er det så Apple vil ?

The Hollywood Reporter har etableret egen TV kanal, ganske som Condé Nast, Glamour, GQ, Vanity Fair, Vogue og Wired åbenbart også har.

Ud over 90 lineære AVoD TV kanaler er det muligt at leje film i det uendelige – enkelte er gratis – resten koster penge

På film og serie siden, er der indhold fra FilmRise, Real Stories, Timeline og “The LEGO channel”, der igen i England, bliver suppleret med “¡Hola!” Play og Planeta Junior, der er spanske kanaler.

I Frankrig kan dem der vil se “L’atelier des chefs”, “Luxe”, “Motosport” og kanalen/platformen “Humanity in France”.

Størrelser som Netzkino, Waidwerk Free, Tierwelt Live og Deluxe Lounge HD kan opleves på de fleste markeder.

Bizzarro Movies og Cinema Segreto er eksklusivt i Italien.

Rakuten TV producerer også selv “egne kanaler”, der vil kunne opleves på alle markeder.

Disse indeholder umådelige mængder af “Action, Comedy, Drama, British Films, Family, Documentaries, Thriller, Romance, Spotlight og “Top Free”, der er en række af de bedste film på platformen, ganske gratis.

Jacinto Roca, Founder and CEO at Rakuten TV, siger

 -We are eager to contribute once again to the disruption of the entertainment industry with this major step on the growth and innovation on Rakuten TV, which aims to enrich our business model and content offer, starter han og fortsætter.

 -At a time when the entertainment sector is living an unprecedented transformation, and consumption habits are constantly evolving, we are striving to adapt our business model to meet users and advertisers needs at once, slutter han.

Læs også  Vi deler password i Norden

Læs og se mere her, hvor Rakuten TV fejrer den danske Oscar med alle der vil være med.

Her en analyse af hvad Rakuten TV overhovedet er for en størrelse