Frame.io går all in på AWS

Bruger du allerede AWS, eller Amazon Web Services, kan det være at du kan overveje at supplere op med Frame.io, eller omvendt.

Frame.io går i hvert fald “all in” på AWS for Media & Entertainment initiativet, og introducerer derfor – grundliggende – alle AWS produkter direkte fra egne hylder, fra omkring nu, hvorfor dem der har brug for det kan kan sig ud i alt fra “samarbejde på tværs af geografi” ( via AWS/Frame.io ) og alle andre features du kan forestille dig dette samarbejde byder på.

Noget tyder på at Frame.io tiltaget kommer som en del af det “AWS for Media & Entertainment initiativ”, som AWS er ude med i øjeblikket, der forholder sig til det faktum at der fortsat skal produceres indhold, selv om at hele verden stadig er helt eller delvist Corona ramte.

AWS, der netop har udvidet deres tjenester med “Amazon Nimble Studio”, der – i løbet af et par timer – tillader produktions selskaber at etablere “studios”, hvor “media” kan deles på tværs af alt fra AWS Elemental MediaPackage, AWS Elemental MediaConnect, AWS Elemental MediaLive, AWS Elemental MediaConvert, og Amazon Interactive Video Service (IVS), for at komme med et par eksempler på hvad der nu er muligt.

Alle optagelserne er hjemme i HQ med det samme hvorfor efter arbejde og andet kan startes op øjeblikkeligt

AWS for Media & Entertainment tilbydes ( som vi forstår det ) kun af AWS selv og AWS Partners, der inkluderer Frame.io, der garanteret kan hjælpe med det hele, så en film kan gå fra at “være på vej i optagelse”, til at være et “virtuelt studio”, der producerer et sted registreres og back upp’es et andet sted, alt imens efterarbejdet kan startes op i nærmest realtid.

Læs også  AWS ser gerne du deltager

Mulighederne med AWS og en “god cloud partner” er tæt på uendelige.

Frame.io nævner selv review og approval, som et par features der er ret vigtig, suppleret med “Camera to Cloud”, hvor alle optagelser både optages i kamera, og gemmes i Cloud med det samme.

Emery Wells, CEO of Frame.io forklarer

 -Frame.io is leveraging AWS in truly unique ways to deliver desktop class solutions with intuitive, beautifully designed interfaces, starter hun og fortsætter.

 -Whether it’s our review and approval tools or our revolutionary new Camera to Cloud features, we’re fundamentally changing the way video is created. In just a few short years, people will wonder how they ever did it any other way, slutter hun.

Læs videre her hos Frame.io.

Læs mere om AWS her