Sisterhood på vej mod Viaplay

Kunder der er til Islandsk drama, kan glæde sig til “Sisterhood”, der er en 6 episoders serie, der blandt andet byder på hele to Eddan Award winners, hvor den ene Lilja Nótt Þórarinsdóttir, har været med i George Clooney’s “The Midnight Sky”, mens den anden, Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir har været med i “Happily Never After”.

Det er dog ikke dem der er Eddan Award windere.

Det er derimod Ilmur Kristjánsdóttir (der har været med i “Trapped”) og Halldóra Geirharðsdóttir (Der har medvirket i “Woman at War”).

Uanset dette, er det planen at “Sisterhood” får premiere på Viaplay i løbet af 2022.

Jóhanna Fri rika Sæmundsdóttir

Historien følger en ung kvindes “forsvinden” for 25 år siden på Island.

Og kigger på hvem der var “ansvarlig” for at den unge kvinde “blev væk”.

Og nu hvor det er den ambitiøse politi detektiv Vera (spillet af Halldóra Geirharðsdóttir), der begynder at rode i den sag, da hun ikke mener at den oprindelige undersøgelse af sagen er tilbundsgående nok, har du gættet det.

Der kommer hurtigt gang i en masse intriger og andet, da sygeplejeske Karlotta (Ilmur Kristjánsdóttir), minister Elisabet (Lilja Nótt Þórarinsdóttir) samt kokken Anna Sigga (Jóhanna Friðrika Sæmundsdóttir) der alle – længe – har “levet i skyggen af den uhyggelige begivenhed” og som derfor er parate til at gøre “alt” for at politiet – ikke igen – efterforsker.

Læs også  Sony indhold finder du fortsat på Viaplay
Ilmur Kristjánsdóttir

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer siger:

 -The new wave of Nordic noir often reaches beyond “whodunnit?” to ask “why?”. Like our smash hit “Those Who Kill”, “Sisterhood” unfolds from the perpetrators perspective, creating an unsettling and compelling experience. High-quality local storytelling is key to our international expansion, and this unique show will be a milestone in establishing Viaplay’s position among Icelandic streaming audiences, slutter hun.

“Sisterhood” produceres af Sagafilm, der ogs stod bag “Stella Blómkvist”.