Nu kommer NBC Peacock

Dem der ikke kan forstå at “de der streamere” bare bliver ved med at komme, bliver nok nødt til at vænne sig til at der kommer flere.

Sidste nyt på den front er “Peacock”, eller “NBC Peacock”, der “bare” er NBC i en streamversion.

I princippet samme produkt som TV2 tilbyder med TV2 Play.

Nu bare med TV serier der er så populære på alverdens TV kanaler, at der nærmest er garanti for succes.

I den forbindelse begynder Sky at rasle med sablen.

I princippet en anden – potentielt meget stor – streamer, der sagtens – selv – kunne begynde at streame internationalt, eller som rygterne nu begynder at snakke om, streame internationalt med en “partner”.

“Peacock”  er nemlig på vej ud på verdens markedet, nu hvor de – tilbage i USA – allerede kan notere sig at de har fået 42 millioner kunder, hvilket – med et slag – placerer denne streamer i top 10, måske endda top 5, globalt.

Dette endda før størrelsen har forladt USA.

Kombinationen af stærke TV serier og Originals ser ud til at fungere for NBC i USA – så nu går de internationalt

Tilbage til rygterne, er der flere der vurderer at Sky kunne “hjælpe” NBC da de jo er store i både England, Tyskland og i Italien.

Og derfor – uden at vide det – kunne finde 20-40 millioner kunder til NBC Universal alene på disse markeder, mod – for eksempel – at Peacock købte en masse indhold fra Sky, til andre markeder.

Læs også  Netflix prøver pusher metoden

Det eneste vi ved med sikkerhed, er indtil videre hvad Brian L. Roberts, Chairman & CEO, of NBC og Sky parent Comcast Corporation har sagt:

 -We’re looking to take advantage of the brand and scale of Sky across our European markets and potentially strike partnerships with local programmers and distributors in geographies where it makes sense, slutter han og løfter dermed sløret for at det reelt er Comcast der bestemmer hvordan Sky og Peacock ender med at dele det Europæiske marked.

Indtil videre er størrelsen end ikke ude af USA, og har – som eksempel – heller ikke kigget på Latin Amerika markedet, der – potentielt – er langt mere interessant end Europa.

Det er i hvert fald der alle de andre streamere satser for tiden, med HBO Max, Netflix og Amazon Prime i spidsen der.

Det er derfor ukendt hvad Peacock kunne tænkes at ende med at tilbyde i Europa, når størrelsen når hertil.