Atlas Lens går Silver flare

En del kunne tyde på at Atlas Lens har det ret godt for tiden, og sælger netop så mange kits at de har vurderet at det nu var på tide med en “Orion Series Silver Edition”.

Som tænkt, nu realiseret.

Atlas Lens har derfor netop annonceret Orion Silver Edition, der blandt meget andet giver “sølv flares” i stedet for de klassiske “blue streaks”, som en af de features der skal sælge denne nye pakke af lækkert glas.

Som Atlas Lens forklarer det:

 -The special reserve optics of the Orion SE offer distinctly different aesthetics and visual performance, bringing a fresh take on classic anamorphic characteristics, starter de og fortsætter.

Der er flares overalt når det handler om The Silver Edition

 -The Silver Edition lenses maintain the modern, mechanically reliable performance that sets the Orion Series apart from vintage anamorphic lenses, all while celebrating aspects of the silver screen cinema era.

De fortsætter.

 -Precision-adjusted air space tunings paired with bold Silver Edition coatings result in expressive, reactive, yet chromatically refined anamorphic flares unlike any lens before, slutter de.

Konceptet bag the Orion Series Silver Edition, er som du har gættet det – mere eller mindre – sølv flare’n, og det faktum at specielle glas – åbenbart – sælger bedre end “almindelige”.

I den forbindelse er der flere “sjove” nyheder med den nye Silver Edition.

Læs også  Skudt med hvad

Hvor flare “normalt” tager farve fra lyset, “flarer” the Silver Edition i sølv, nærmest uanset hvad der sker foran kamera.

Og mens mange andre satser på FF, er alle Orion primes født til Super 35.

Desværre koster godt håndværk stadig penge, hvorfor en omgang Silver Edition, sætter dig 89.000 dollars tilbage, eller 15.000 dollars for hver eneste glas, der – foreløbigt – ikke kan købes alene.

De originale “Orions” koster omkring 9.000 dollars stykket, så priserne er altså vokset en smule.

Omvendt er der masser af godt i den pose.

De to meste efterspurgte er åbenbart 32 og 65mm fra den originale serie – det kommer sikkert også til at gælde for den nye

Et sæt består af 6 glas, konkret 32/40/50/65/80/100.

Som pointeret “kun” som et fuldt kit, der dermed må formodes at blive netop så eksklusivt at vi højest kommer til at se ganske få sæt i Europa, og lidt flere i USA, når det bliver muligt at investere i dem.

Ambitionerne er der dog intet at udsætte på.

Der bliver – højest – produceret 100 sæt, der – hvis de alle bliver solgt – kommer til at give en heftig omsætning hos Atlas Lens folket, samtidig med at det må formodes at vække en del glæde ude i produktionsmiljøet.

Vi har fundet et enkelt klip, der understreger at der såmænd er tale om en sjov og ganske unik serie, der ser ud til at være rigtig heldig i forhold til bestemte farver.

Læs også  Længere lettere og stadig herlig