Jørgen Leth tilbage på TV

discovery+ har taget Jørgen og Bastian Emil Goldschmidt til sig, for at få et par snakkere til at tale om det kommende Giro d’Italia, der ikke kun er endt eksklusivt på discovery+ og Kanal 5, men som nu altså også kan blære sig med at Jørgen og Bastian Emil er med under fanerne.

Nu hvor begge herrer er netop så kendte, måske ikke lige hos de reality TV elskende discovery+ og Kanal 5 kunder, kan vi alle glæde os over at Jørgen Leth igen taler om cykler, mens cykelekspert Bastian Emil Goldschmidt, må formodes at følge op med deres fælles “kærlighed til cykelsporten”.

Jørgen Leth forklarer:

 -Hvis cykelsporten kan give os noget, så er det også forståelsen af det store nederlag. Den store taber. Det skal man altså værdsætte, starter han og fortsætter.

-Det er jo meget tit tilfældet på de store etaper, at bedrifterne sådan set er der undervejs. Og ikke nødvendigvis af den, der kommer først i mål. Den oplevelse har jeg tit, og det synes jeg, at man skal lære noget af. Det synes jeg, at publikum også skal lære at værdsætte, slutter han.

Som det fremgår er disse to storsnakkende personer meget glade og smiler meget nu hvor de glæder sig til Giro d’Italia

Discovery Danmark er man stolt og glad for samarbejdet med Jørgen Leth.

– Vi kender alle Jørgen Leths formidable evne til at sætte cykelsporten i perspektiv, og igennem hele sit virke har han beriget os med fortællinger, der giver os en større og anden forståelse af rytternes præstationer. Samme evne besidder Bastian Emil, og i mødet mellem de to personligheder opstår en særlig energi. Det er to forskellige generationer af cykelsports-formidlere, der forenes i en samtale om alt det, som fascinerer os ved sporten, siger Søren Klæstrup, Head of Sports, Discovery Denmark. 

Læs også  Hvis du bare ikke kan få nok af Peter Falktoft

Som vi forstår det kommer Jørgen og Bastian Emil både til at snakke før efter og under det meste af Giro d’Italia, der naturligvis er udstyret med et op- og nedtakt-studie, der løbende kommer med “grundige analyser” samt “snakke om dagens etaper”.

Søren Klæstrup, fortsætter:

 -Tour de France er for mange danskere muligvis det mest kendte cykelløb herhjemme, men Giro d’Italia er ret ofte løbet, der bringer de største dramaer med sig. Det er et smukt løb, og vi glæder os til igen at vise det frem for danskerne på discovery+ og Kanal 5. Vores kærlighed til denne italienske Grand Tour er enorm, og det kommer seerne til opleve undervejs, det tør jeg godt garantere, slutter han.

Det hele kommer – for specielt uindviede – til at vare i omegnen af de tre uger der cykles.

Og her kommer Simon Egeskov til at agere studievært, med Thomas Bay som hovedkommentator.

Da det er meget der skal siges, får Thomas Bay hjælp af både Brian Holm og Jesper Worre, der dog bliver pakket væk i en eller flere af de såkaldte “kommentatorbokse”, der er gemt godt væk i Mileparken, eller måske andre steder.

Discovery Danmark har også rettighederne til Tour de France og Vuelta Espana, samt OL-landevejscykling og OL banecykling og Criterium Dauphine, Paris-Roubaix og Lombardiet Rundt.

Læs også  Ejerne af Miso Film er glade

Det er uklart om “Bastian Emil & Jørgen Leth” bliver en fast del af alle løb.

Er det tilfældet skal de dælme snakke længe og meget.