TV2 Play udvider med Paramount+

TV2 Play kunder, vil fra 1. juli kunne se alt indhold fra Paramount+, ganske gratis.

I en måned.

Derefter vil de samme kunder kunne købe adgang til dette indhold til “en fordelagtig pris”.

Dermed melder TV2 sig ind i gruppen af broadcastere, der ikke længere bare tilbyder tidsforskudt indhold, men også andet indhold, der ikke er til at finde på de lineære flader.

Bevares.

TV2 har længe tilbudt indhold på netop TV2 Play, der ikke blev sendt på de lineære flader.

Det er bare først nu, at de tilbyder hvad der bedst kan beskrives som en egentlig streamtjeneste som tilkøb til deres egen, integreret med deres egen platform.

TV2 er med andre ord ved at realisere deres såkaldte koncernstrategi om “TV2 Play til alle”, der nu bliver suppleret med dette “strategiske partnerskab”, der betyder at kunder vil kunne tilkøbe adgang til omkring 6000 titler, der ellers kræver abo på HBO, Cmore eller på andre tjenester der sender/streamer Paramount Studios og Showtime indhold.

Paramount+ har et pænt heftigt katalog af spillefilm og nyere serier der typisk findes hos andre streamere

Lotte Lindegaard, indholdsdirektør på TV2, er glad og siger:

 -Det udenlandske indhold er et vigtigt supplement til det danske på TV2 Play, hvor vi skal tilfredsstille mange forskellige behov, og samtidig ved vi også, at for eksempel udenlandsk fiktion er efterspurgt af langt flere end blot de særligt interesserede. Derfor er vi rigtig glade for partnerskabet med Paramount+, der sammen med TV2s eget indhold og indholdet fra vores andre partnerskaber sikrer, at der er noget til alle på Play. starter hun og bliver suppleret af Stig Møller Christensen, der er salgsdirektør for TV2 Betalings-tv.

Læs også  Netflix prøver pusher metoden

Han siger: 

 -Med Paramount+-partnerskabet får vi på TV2 Play i endnu højere grad et komplet streamingprodukt, hvor vores kunder kan finde et stærkt, samlet indholdstilbud. Aftalen med Paramount+ styrker PLAYs position i markedet, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en samarbejdsmodel, hvor Paramount+ bliver en tilkøbsmulighed til en fordelagtig pris. Det styrkede værditilbud og fleksibiliteten for vores kunder vil bidrage til at levere på vores ambitiøse mål om yderligere vækst i de kommende år, slutter han.

Ud over indhold fra Paramount og Showtime kan kunder se frem til indhold fra Nickelodeon, Comedy Central, MTV, CBS samt såkaldte Paramount+ originalproduktioner, der inkluderer en masse spillefilm, der – formodentligt – bliver tilgængelige som stream samtidig med at de kommer i biografen.

TV2 Play har i et stykke tid tilbudt indhold fra Nordisk Film i form af størrelsen Oiii

Jesper Dahl, der er General Manager Nordics for ViacomCBS, der står bag Paramount+ siger:

 -Vi er meget begejstrede for vores nye strategiske samarbejde med TV2 Play. Vi ser frem til at bringe unikke historier, ikoniske stjerner og et bjerg af underholdning ud til seere i alle aldre og har stor tiltro til, at TV2 kommer til at sælge en masse Paramount+-abonnementer til TV2 Plays kunder, slutter han.

TV2 tilbyder allerede indhold fra Nordisk Film på deres platform via størrelsen “Oiii”.

Et tiltag der ligeledes i 2020 blev suppleret med TV2 Sport X.

Læs også  Superligaen får klippet vingerne

TV2 nævner ikke den endelig pris.

Dem der har Apple TV har i et stykke tid kunne købe adgang til alt Paramount+ for 59 kroner om måneden.

Så et gæt er at det også er prisen hos TV2 til august.

Blandt de mange tilbud kunderne kan se frem til er “Two Weeks to live” og “Yellowstone”, der er mulige at opleve hos andre streamere også