700 timer dart og snooker på Viaplay

Det er svært ikke bemærke Peter Wright, når han optræder med sin pilekastende arm.

Og sådan er det med flere af de sportsgrene som Nent Group netop har etableret en såkaldt “Long-term, multi-territory deal” om.

Nordic Entertainment Group har netop investeret i Matchroom Sport og fornyet deres aftale om rettigheder til Sverige, Norge, Danmark og Finland, nu suppleret med tilsvarende aftaler for Island, Estonien, Letland, Litauen samt Polen.

Bedst af alt for fans af dart snooker og andet, er der her tale om en 5 års aftale der sørger for at dem der vil kan se mere end 700 timers “world-class live streamed sports action” fra Matchroom Sport der har rettighederne til netop dart snooker og mere. ( vi gætter på at det er om året, så altså 3500 timers TV )

Dart TV er fuld af sjove personligheder

Så hvis du vil se: “World Darts Championship”, “Premier League Darts”, “World Cup of Darts”, “World Matchplay”, “World Grand Prix”, “European Championship”, “Grand Slam of Darts” og “the Players Championship” samt “World Series of Darts Finals”, skal du altså være kunde hos Viaplay.

Som vi var inde på det, inkluderer aftalen også en smule snooker.

Og her er det alle “Champion of Champions” og “Championship League” events der bliver til at finde på Viaplay, ganske som “World Pool Masters”, “World Pool Championship”, “World Cup of Pool”, “US Open 9-Ball Championships” og “the Mosconi Cup”.

Læs også  Viaplay kaster sig over Cell 8

Peter Nørrelund, Nent Group Chief Sports Officer, er glad og siger:

 -Our vision is to be the European streaming champion, which means Viaplay should offer something for everyone. We co-operate closely with Matchroom in the Nordic region and will now bring live coverage of some of Europe’s fastest growing sports to our newest markets. We work continuously with rights holders to develop sports properties together, so this agreement is great news for these sports and their fans across Viaplay’s rapidly expanding footprint, slutter han.

Gerwyn Price ser ud til at vinde lidt mere end nogle af de andre

Det er Barry Hearn, President of Matchroom også.

Han siger:

 -We’re delighted to expand our existing partnership with Nent Group over the next few years offering sports fans fantastic access to some of the biggest moments in sport on Viaplay. Nent Group has been huge supporters of our sports over the years and we hope this continues to grow, slutter han.

Aftalen inkluder også en smule table tennis, ten-pin bowling, basketball og netball.

Det fremgår ikke hvor og hvornår det bliver sendt.

Nent Group har allerede rettighederne til “Bundesliga” frem til 2029; Premier League (SE/NO/DK/FI), national football team qualifiers (SE/IS) og “IIHF Ice Hockey World Championship” frem til 2028; FIS winter sports (SE/NO/DK/FI) og NHL frem til 2026, samt UEFA Champions League (DK/IS), UEFA Europa League (SE/NO/FI/IS) og Formula 1 frem til 2024.

Læs også  Scorsese lander 1,265 milliards aftale med Apple