Hvis du er til VFX

Størrelsen Hollywood, er som bekendt lettere flydende.

Og så alligevel.

Som eksempel er der blot en enkelt LAPPG, der er kort for Los Angeles Post Production Group.

Og nu hvor de inviterer – alle interesserede – til “The Unholy”, “from Shutdown to Silver Screen and how a pandemic shutdown called for creative VFX solutions”, der – cirka – ser ud til at handle om en branche der er lidt presset, og hvad de har af planer om at gøre ved det, og hvordan de klarede sig da det hele var rigtigt svært, er det måske på sin plads at tjekke ud om deres ideer og tanker kan oversættes til vores lokale marked, hvis relevant.

Alternativt, skulle der være en god portion af verdens absolut bedste VFX artister med, så hvorfor ikke bare kigge lidt med fra siden, og se om der er lidt guld der drysser af.

Som altid, er det lidt svært nu hvor tidsforskellen er udtalt mellem DK og LA.

Vi ved ikke om “The Unholy” har haft premiere her i landet, men lige om snart snakker de om VFX delen på den, hvor du kan se med

Specielt når de her mennesker – plejer – at arbejde nat efter nat, hvorfor klokken 1 PM PDT ikke er “tidligt” for dem, men pænt sent her i landet.

Igen.

Vil du høre sidste nyt fra Hollywood, er det nok stedet at hænge ud.

Læs også  Deepfake er en del af The Crown

Planerne er – uanset om du kigger forbi – at “xplore the shoot prior to shutdown with Cinematographer, Craig Wrobleski, CSC, and how Temprimental VFX navigated the shutdown using creative VFX solutions, to bring The Unholy to the Silver Screen”. ( filmen altså )

Filmen, der er produceret af Sam Raimi for Sony Pictures/Screen Gems, manglede bare 10 dage før alt blev lukket ned i USA.

Heldigvis var der er smart VFX team inde over produktionen, der – derfor – kom op med bunker af “visual effects”, så filmen kunne “completes”, altså gøres færdig til distribution.

Blandt dem der har planer om at sige noget, er Craig Wrobleski, CSC (der blandt andet har fotograferet “The Umbrella Academy”, “In the Tall Grass”, “Tales from the Loop”, “Fargo” og “Legion”).

Han kigger forbi for at tale om, Zeiss Supreme Prime Lenses og Sony VENICE.

Raoul Bolognini, der er Executive VFX Producer og Founder of Temprimental VFX har tidligere stået for VFX på “Fast & Furious”, “The Twilight Saga” og “Tomorrow Never Dies”.

Han har planer om at tale om “remote” VFX arbejde under en pandemi.

VFX Supervisor, Robert Grasmere (“Where’d You Go Bernadette”, “The Zookeeper’s Wife” og “The Giver”, taler med om hvordan de arbejdede med skuespillere på tværs af kontinenter med skuespillerne, der var “hjemme” og derfor – ofte – meget langt væk fra produktionen, uden mulighed for at rejse.

Læs også  Nordisk Film ShortCuts 360 graders studie

De første 100 der vil, kommer med på “Zoom”, resten må kigge med på LAPPG’s YouTube kanal, der livestreamer det hele.

Her LAPPGs site
Her deres YT site
Her registrering

Her promoen for “The Unholy”