TV2 Play satser på reality hit

Nu er der ikke lang tid til at kunderne kan se “The Bachelor” på TV2 Play.

Formatet, der netop har fejret fire sendte sæsoner af “Bachelor Sweden”, er ikke overraskende stadig et hit på TV4 derovre, ganske som de alt i alt 32 lande, der sender formatet for tiden, alle opleve flotte seertal til “The Bachelor”, der globalt er oppe på 130 sæsoner, fordelt på 117.000 timers sendt TV.

Her i landet er der premiere den 25. maj, hvor alle TV2 Play kunder kan se med, hvis de ikke har nok i de andre reality formater som TV2 og TV2 Play tilbyder.

Sune Roland Jensen, indholdschef for TV2 Play og TV2 Zulu sagde tidligere på året:

 -Vi ser det allerede i dag med programmer som “Landmand søger kærlighed”, “Hjem til gården”, “Nybyggerne” og “Date mig nøgen”, og med en stærk og veldefineret konkurrencemotor kan “Bachelor” det samme. Når vi samtidig har at gøre med en af verdens helt store realitysucceser, tør vi godt drømme stort og tro på, at en dansk version kan ramme plet hos vores streamere på TV2 Play, slutter han.

Casper Berthelsen her sammen med vært Petra Nagel

Selve formatet der er planlagt til at blive på 24 episoder, følger den 32 årige Casper Berthelsen, der skal igennem 18 danske kvinder, på hvad TV2 kalder for “en eventyrlig kærlighedsrejse til det smukke og romantiske græske øhav”.

Læs også  Seks kendte skal i form på discovery+ 

Redaktionen erkender ikke at have set formatet, hvorfor – vi blot gætter – på at de mange kvinder “kun” dater Casper, uden at forlange alt for meget af denne “bachelor”, der jo kommer til at date disse kvinder “på skift”, indtil han er færdig med det.

Vært på det hele bliver Petra Nagel.

Som Sune Roland, videre forklarer det:

 -Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk, slutter han og bliver suppleret af redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Han siger:

 -“Bachelor” handler om kærlighed og om, hvordan forelskelse opstår og udvikler sig. En universel historie, som programmerne så fint folder ud fra mange forskellige synsvinkler. Vi kan samtidig forme formatet til en nutidig, dansk fortælling, som vores seere vil kunne spejle og genkende sig selv i. Derudover bliver alt fra cast til klipning i “Bachelor” naturligvis skræddersyet til TV2, hvor vi altid har fokus på at fortælle hele historier om ægte mennesker, slutter han.

Dem der vælger at kigge med skal altså være TV2 Play kunder.

Omvendt vil de fra den 25. maj kunne se hele 3 episoder om ugen, der hver varer 30 minutter.

Læs også  Tid til mere Limboland

Det er muligt at får en forsmag på formatet i TV2s version her.

Fotos Lotta Lemche/TV2