Discovery prøver med Prince Charming

Der er stadig noget med at Discovery Danmark er klassens frække dreng, mens bunken af “duske” ser ud til at vokse.

Noget denne broadcaster understreger her den 23. maj, hvor discovery+ tager hul på et nyt reality format om “jagten på den store kærlighed”.

Modsat – for eksempel TV2 – er det på ingen måde – “The Bachelor”, seerne kan se frem til.

Det er derimod et kærligheds format, hvor en enkelt køn søger kærlighed hos eget køn.

Og nu hvor formatet rent faktisk har vist sig at hitte pænt heftigt, er det – som regel – motivation nok til også at prøve formatet her i landet.

Formatet har nemlig allerede hittet – blandt andet i Tyskland – hvor det for længst er nået til “Princess Charming” niveauet, altså kun med kvinder.

Her i landet starter det dog med mænd.

Her Jonas Løvik foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark ( Også i toppen )

Og nu hvor Prince Charming, i form af Jonas Løvik var med på legen, prøvede hele 12 såkaldte “bejlere”, der – interessant nok – alle var udstyret med “vidt forskellige personligheder” at få fingrene i “Prince Charming”.

Jonas Løvik fortæller:

 -Det har været en fed oplevelse, og jeg er sikker på, at programmet viser, at ingen homoseksuelle er ens. Det er på tide, at der kommer et program, der sætter fokus på, at vi er helt normale mennesker, som bare tænder på personer af vores eget køn. Og jeg kan allerede sige nu, at oplevelsen virkelig kom under huden på os, slutter han.

Læs også  Discovery kigger på Emilie Meng sagen

Ikke overraskende følger Discovery den generelle trend og tilbyder udelukkende formatet på discovery+. 

Dermed at det – nærmest med garanti – kun motiverede seere, der  ender med at kigge med, her fra næste søndag.

Discovery fortæller ikke hvor mange programmer serien er på, men da der er blevet optaget i over tre uger på en “stor herregård”, her i landet, må man formode at der er godt med indhold der venter på at blive sendt til dem der vil se med.

Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup forklarer:

 -Jeg er utroligt stolt over, at vi er lykkes med at lave et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også kan se ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. “Prince Charming – DK” kommer i forlængelse af vores andre store realityprogrammer som “Ex on the beach” og “Singletown”, og seerne vil kunne se, at følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn. Jeg håber derfor, at programmet vil appellere til rigtig mange af de realityseere, vi allerede har godt fat i, men forhåbentlig også kan være en øjenåbner for andre, der får lyst til at kigge med, slutter hun.

Jonas Løvik er i det civile liv skolelærer, og har arbejdet som steward og som cabin crew instructor.

Læs også  FilmFyn er glade

Der er – som vi er orienteret – ingen promo ude for den danske version endnu.

Den tyske finder du hos TVNOW, der på deres YT side er gået pænt amok med +100 daglige opdateringer af alle de formater vi også kan opleve her i landet.