Viaplay på vej til Nederland

Folk i Holland, der er vilde med Nordic Noir og Formula 1 og Bundesliga har en masse at se frem til.

Viaplay er nemlig på vej til Nederland i Q1 2022, hvor de har planer om at score en masse kunder, da både Formula 1 og Bundesliga er eksklusive rettigheder.

Og da det betyder at (?) nederlænderne ( tidligere hollændere ) må købe sig til adgang til Viaplay, før de kan se netop disse sports begivenheder i 2022.

Nent Group lover naturligvis også en masse Viaplay Originals, internationale film og TV serier som eksisterende kunder allerede kender til.

Forventningerne for tjenesten, er omkring (mindst ) 4,5 millioner internationale Viaplay kunder i løbet af 2025.

Måske ikke voldsomt ambitiøst, men omvendt pænt voldsomt da håbet samtidig er at der vil være omkring 6 millioner nordiske kunder.

Viaplay er på vej til Nederland, det tidligere Holland. Planen er at åbne i Q1 2022 med rettigheder til Formula 1 og Bundesliga

Anders Jensen, NENT Group President and CEO er glad og siger:

 -The Netherlands is an ideal market for Viaplay and a very attractive next step towards our ambition of becoming the European streaming champion. Our long-term and multi-market partnerships with key sports rights owners, together with our ever-increasing line-up of original and exclusive content, will enable us to offer Dutch viewers something new and unique. When bringing Viaplay to a new market, we look for clear opportunities to grow, innovate, collaborate and take leadership. The Netherlands delivers on all counts, starter han og fortsætter.

Læs også  Viaplay prøver i USA

 -Given the content offerings that we will now have for our international markets, I am confident that we will at the very least meet our target of 4.5 million international subscribers by the end of 2025. We look forward to sharing further updates in the coming months and at our next Capital Markets Day in late September, slutter han.

Sidste nye marked for Viaplay – før Nederland – er Polen, hvortil de ankommer i august, suppleret med USA “late 2021”, hvor planerne er – som vi forstår det – at brande Viaplay som en slags Nordic Noir og Art -streamer.