Det er så idag DC-GH5M2 kommer

(Opdateret med link til stream hvor nyheden blev præsenteret nederst) Rygterne om det kommende GH5, der skulle være på vej i en mk2 version, ser ud til at have noget på sig.

Så meget at nokishita ser ud til at have fundet nogle billeder og en smule specs på det kommende kamera, der skulle blive præsenteret klokken 10.00 EST, hvilket ( cirka ) er klokken 16.00 her i landet.

Folk der kigger med, kan se frem til ( siger rygterne ) præsentationen af et DC-GH5M2, der er blevet opgraderet på en lang række områder.

Og dig, der håbede på at det var et GH6, der kom idag.

Er det næsten også tilfældet.

Det skulle nemlig blive idag at Panasonic endeligt annoncerer udviklingen ( og måske ) roadmap for et – senere – GH6, der er “under udvikling” for tiden.

Der er plads til to kort der – formodentligt – giver en optagekvalitet på op til 400Mbit/s

Derfor er det “kun” et “GH5 Mark II”, der ( vist nok ) følger op på annonceringen af ny firmware til serien, der – formodentligt – giver en masse nye fede features til GH5 mk1 også.

Blandt de lækkede specs på det nye GH5 mk2, der – måske – er rigtige, er blandt andet at det nu bliver muligt at streame wireless fra et GH5mk2.

Og at dette – også – kan sendes til en ( kommende ) Lumix Sync App, der senere vil blive til IP baseret streaming.

Læs også  DJI annoncerer dyr drone

Dette bliver dog først muligt efter en fremtidig firmware opdatering af GH5mk2.

Sensor skulle ende med at blive til en 20,3 MP sensor, der er udstyret med AR coating der skulle give bedre AF samt bedre IS (stabilisering af kamera og objektiv ).

På hard/software siden, vil GH5mk2 være udstyret med den nyeste Venus Engine, der betyder at nyheden vil kunne optage 4K 60P i (?) 4:2:0 i 10 bit ( hvilket da vist kun er 8bit )

Uanset dette er nyheden udstyret med V-LogL, samt Cinelike D2 og V2.

Det bliver muligt at optage i VFR fra 1 til 60fps og 50P i anamorfisk.

Der er simultan ren HDMI ud samtidig med at der optages internt ( vi gætter på 4K60P UHD, måske DCI )

Taler vi SlowMotion kan nyheden optage i op til 180fps i FHD, som vi gætter er i 1080P.

GH5mk2 skulle være udstyret med 2 slots til 2 styk UHS-II kort, hvilket ( gætter vi videre på ) betyder at kameraet maksimalt kan optage i op til 400Mbit/s.

Vi l du hellere have de rigtige specs, der – helt sikkert – også er korrekte, og på ingen måde rygter, kan du se med hos Panasonic via dette tweet.

Her link til stream hvor nyheden blev præsenteret