IBC skubbes til december

Har du allerede booket dit hotel, bliver du desværre nødt til at sige “doei” eller farvel til den bookning.

IBC trak i går sent eftermiddag stikket, og erkender dermed at intet er normalt.

Heller ikke dette efterår.

Mike Crimp, der er CEO for IBC, har længe håbet og – lovet – at IBC skam da ville blive afholdt til september, som planlagt.

Nu viser det sig at virkeligheden ikke helt er parat til sådanne events, hvorfor “best opportunity” i stedet er at flytte hele IBC til de tidligere annoncerede dage i december.

Dermed – kunne – IBC ende med at blive det event der “viser vejen” for alle andre internationale events i dette efterår.

Nemlig at de også bliver udsat, fordi arrangører ender med at blive nødt til at erkende at Corona stadig er en ting, uanset hvor mange der bliver vaccineret.

Og nu hvor det tager mindst 3 måneder at arrangere store internationale event, har du gættet det.

NAB2021 blev flyttet til efteråret tidligt i 2021 – håbet er at oktober er “sent nok”

Kalenderen for eventbranchen – også her i landet – kunne sagtens ende med blot at blive fyldt op med små-jobs, der – på ingen måde – kompenserer for at omsætningen denne sommer og – potentielt – dette efterår er forbandet tæt på absolut ingenting.

Tilbage i Amsterdam kan dem der vil, glæde sig til den 3. til den 6. december, hvor IBC må formodes ikke længere at kunne udsættes.

Læs også  Disney spekulerer i forældre

Blandt andet fordi det – indtil videre – er det eneste “fall back date” IBC har annonceret.

Noget de forreste gjorde i det tidlige forår, da CEO Mike Crimp og organisationen bag IBC hele tiden har været usikre på om det overhovedet er realistisk at afholde et sådan arrangement mens verden stadig er ramt af Corona.

Mike Crimp siger:

 -There’s a really strong desire for us to deliver a show in Amsterdam, starter han og fortsætter.

 -December offers us the opportunity to implement the best safety protocols. September would have been tight in what we needed to achieve. Fortsætter han.

 -Having more time to concentrate on the marketplace and what the market wants was more important than being the first major trade show to take place, slutter han.

Flytningen betyder – blandt andet – at NAB2021 igen kommer “først”, hvilket skal oversættes til at NAB2021 fortsat forventes afholdt fra den 9-13 oktober i Las Vegas.

CP+ der (?) plejer at blive afholdt i december, er allerede rykket til februar 2022, konkret fra den 24 til den 27.

Dermed kunne CP+ – ende med at blive der hvor – specielt – Japanske producenter af hard og software viser deres nyheder frem,. som vi andre så kan opleve på NAB2022 og senere på IBC2022.

Læs også  Eventfolket mødes i Tap1

Indtil videre er vi dog stadig i 2021, hvor både NAB og IBC ender med at blive afholdt, i det sene efterår.

Det er muligt at læse mere om IBCs motivation til at flytte IBC til december her.