The Ocean Race nye venner med Discovery

Er du til vilde og voldsomme sejlbåde, er Discovery din ven for tiden.

Størrelsen har netop besluttet sig for at sende alt “The Ocean Race” på et utal af deres platforme, her i Europa, med opstart den 29. maj i Lorient, Frankrig.

Planerne er – som vi forstår det – at det meste ender på Eurosport, herunder daglige ræs, og en masse andet “live”, der dog – sagtens – kunne tænkes at ende på discovery+ i de lande hvor denne platform er specielt veludviklet.

Det såkaldte partnerskab som Discovery har indgået med The Ocean Race, handler i den forbindelse mere om at udvikle formatet til TV, end om at sende det hele og interviewe vinderne.

Det bliver således muligt at følge med, de næste 12 måneder på alle Discovery kanaler og platforme, der både sender nyt, og arkiv om emnet.

Der bliver sejlet som bare pokker på de fleste Discovery platforme de næste 12 måneder

Og selv om at det ikke kan overraske, vil det om 12 måneder være muligt at se en ny omgang The Ocean Race Europe, hvis fans og format passer ind i Discovery’s planer.

The Ocean Race der påstås at være den “hårdeste test” for et “team”, har eksisteret siden 1973, og har tiltrukket alverdens bedste sejlere lige siden.

Her i 2021, bliver The Ocean Race Europe så ellers netop så digitalt at hele 54 markeder kan glæde sig over tiltaget, der bliver sendt i hele 19 sprog.

Læs også  Starzplay kommer på Apple TV

I bedste stil også på Eurosport App, hvor det er muligt at kommentere og andet.

Noget tyder dog på at Discovery er på vej til at hente stadig mere sport ind på deres streamtjeneste, hvorfor det – kryptisk – fremgår at discovery+ har planer om at sende det hele, også.

Andrew Georgiou, President, Eurosport and Discovery Global Sports Rights & Sports Marketing Services forklarer:

 -In The Ocean Race we see an event with enormous storytelling potential, starter han og fortsætter.

 -As we share more content across discovery+ we see an appetite in our audience for content that overlaps what we traditionally think of as entertainment or sport. The broad range of stories around The Ocean Race, including a focus on ocean health, is perfect for this. The engaging footage of sport and racing, adventure and human drama, that the teams capture out on the high seas is unique and has the power to inspire people across the world.

Han fortsætter.

 -By partnering with The Ocean Race, we have the opportunity to harness the full power and scale of the Discovery portfolio to bring The Ocean Race Europe to millions of viewers in its first year, further expanding the reach of the sport and engagement with new audiences, slutter han og bliver suppleret af Richard Brisius, Race Chairman of The Ocean Race.

Læs også  Discovery/WarnerMedia fusionen i Norden

Han siger:

 -The Ocean Race is a very unique event in the world of sport, with a very broad range of content available, from pure sport, to adventure, technology and engineering, nature, weather, human drama and many more, with sustainability a core value that supports all of this, starter han og fortsætter.

 -Our goal is to deliver the very best sport and crossover content to existing and new fans. We share this very ambitious vision with Discovery and we are thrilled to begin a co-operation around The Ocean Race Europe and look forward to serving fans on Discovery’s platforms, slutter han.

Her lidt fra de første 24 timers sejlads

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/FxlC6rlQD1Q” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>