TV2 fortsætter den gode dramastil

Seere der har endog meget svært ved at leve uden “Minkavlerne”, kan ånde lettet op.

Der er nemlig en 3. sæson på vej af den såkaldte Zulu-krimikomedie, der bliver sendt engang i 2022.

Dermed tyder en del på at TV2 har planer om fortsat at dominere på fiktionsområdet, der i årets første 6 måneder – formodentligt – ender med at blive det “stærkeste halvår” på TV2 kanalerne og på TV2 Play, nogensinde.

Tricket, næste år, er derfor det samme som i år, nemlig masser af “fiktionsserier”, der hitter så meget at de får en “høj seertilslutning”.

Noget “Minkavlerne” også kunne notere sig, selv om at der ellers ikke er mange mink tilbage her i landet.

Lea Løbger, der er TV2s executive producer på “Minkavlerne” siger:

Det sker hele tiden noget meget dramatisk i “Minkavlerne”

 -Vi er meget stolte af det særlige univers, som seriens forfattere og hovedrolleindehavere Jonas Mogensen og Kasper Gross har skabt. De er virkelig gode historiefortællere og har med “Minkavlerne” lavet en serie, der tager udgangspunkt i en del af Danmark, vi sjældent ser portrætteret i fiktionens verden. Vores seere og brugere elsker det, så det er helt naturligt for os at lave endnu en sæson, slutter hun.

Både sæson 1 og sæson 2 er i den forbindelse “allermest set på TV2 Play”, hvilket – må man forstå – betyder at seertallene ude i virkeligheden er mindre relevante, nu hvor specielt “snigpremiererne er meget populære”.

Læs også  Rubicon Drama på vej mod Discovery

Heldigt, da der bare var 63.000 der kiggede med i sidste uge ( Næsten 1,5 gange så mange som kiggede på den 2. mest sete program, på Zulu, red. )

Desværre kan Lea Løbger ikke sige meget om den kommende sæson, endnu.

Hun forklarer:

 -Det er for tidligt at løfte sløret for, hvad der kommer til at ske i tredje sæson. Men vi kan glæde os til et gensyn med de karakterer, vi elsker, og måske et par nye ansigter. Jeg kan godt love, at det ikke bliver kedeligt – og mon ikke Allan og Martin kommer i problemer igen, slutter hun.

TV2 har også stor succes med “Hvide Sande” der nu er mere populær end Melodi Grand Prix

Det er dog ikke den eneste succes TV2 tryller med, for tiden.

“Hvide Sande” blev således set mere end Melodi Grand Prix, hvilket understreger at TV2 på fiktionsområdet nu har så heftig succes at seerne bare vil have mere af det samme.

Tredje afsnit af “Hvide Sande”, hvor blandt andet Jesper Asholt, Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen medvirkede, sammen med Camilla Bendix, endte således med at blive set af hele 849.000 seere, helt uden at “den meget populære snigpremieresening på TV2 Play” medregnes.

Dermed er TV2s fiktion, nu mere populært end selveste Eurovisionen.