Kabel TV i UK prøver med 4K HDR TV Box

Nu er det sikkert gået op for de fleste.

Dog ikke for Kabel TV, der fortsat tror på at deres kunder er parat til at betale 10-20 procent mere, hvert år, for stadig mere udvandede produkter, nu hvor resten af kunderne er taget andre steder hen.

Sådan er det også hos BT, der tidligere hed British Telecom, hvor de nu prøver med den klassiske “Set Top boks der kan det hele”.

Vi andre er – igen – klar over at de kunder der er tilbage – bevares – bliver fascineret af at der er tale om en 4K HDR boks, der også kan håndtere Dolby Atmos.

Desværre er der ikke rigtigt noget indhold, der kan.

Og så er der jo det med at de nye TV apparat – formodentligt – skal udskiftes, før den enkelte kunde kan være med.

Også selv om at de købte et nyt et sidste år, der – i følge ekspedienten – var rigtigt godt.

Hvorfor det blev solgt ekstremt billigt.

Det ligner lidt noget fra en fjern fortid men er altså det hotteste i England i disse dage – en 4K HDR set top boks til kabel TV kunderne

BTs boks og kommende brugerflade, skulle ifølge BT selv give en bedre brugerflade, og dermed gøre det endnu lettere for kunderne at tage kontrol over deres lineære TV kanaler og de tilkøbte streamtjenester, der  måske – tilbyder 4K HDR og Dolby Atmos lyd.

Læs også  Streamerne går efter sporten

Eksisterende – og nye – BT kunder, kan derfor se frem til:

4K HDR – i de tilfælde hvor indholds udbydere vurderer at der er kunder til HDR. ( gælder næsten kun streaming og en smule sport )

Dolby Atmos – lyden – der kræver at du har et Dolby Atmos TV.

Der indbygget 1TB lager, der i følge BT giver plads til 600 timers optagelse

Og hele 4 Tuners, så dem der vil kan optage – og eller – skifte mellem 4 TV kanaler, der bliver optaget samtidig. Lineære TV seere er jo glad for at se TV.

Remote er nu med Bluetooth, hvilket giver en “hurtigere og lettere” oplevelse, ganske som at selve TV boks kan gemmes væk i et skab, så – mindst – halvdelen af husstanden slipper for de mange blinkende lamper.

Der er indbygget en række “søge funktioner” der er ment til at gøre det lettere for den enkelte kunde at se TV, herunder med en række “huske funktioner” så den enkelte kan huske hvilket serier og formater der skal ses hver uge, eller hver dag.

Det er naturligvis muligt at sætte live TV på pause, optage det eller spole baglæns, hvis du ikke lige hørte efter.

Senere i år kan boksen også snakke med WiFi, hvilket dog kræver en firmware opdatering, der kommer senere på året.

Læs også  Vi ser TV i stuen

Chandru Lakshminarayanan, TV and Sport Propositions Director, BT forklarer:

 -We’ve seen a huge growth in 4K HDR content and we’re excited that the new BT TV Box Pro supports such an immersive way of viewing, starter han og fortsætter.

 -We’ve seen such great feedback since launching our flexible TV plans and now the award-winning platform is about to enter the next generation of viewing. We’ve got lots more planned, which I can’t wait to share with our customers shortly, slutter han.

Den nye boks vil i starten kun være til nye kunder, der køber den såkaldte “VIP package” der koster 65 pund om måneden.

Denne pakke inkluderer en række TV kanaler og “NOW Cinema”, “Entertainment”, “Sport Membership” og “NOW Boost”.

På TV kanalsiden er der det højeste antal Sky kanaler inkluderende “Sky Atlantic”, “Sky One”, og alle “Sky Cinema” kanalerne samt “BT Sport Ultimate” og “Eurosport”.

Boksen er “IP-capable” og planen ser ud til at være at alt indhold ( skal ) streames over IP via en BT Smart Hub, så kunden også køber Wi-Fi ( adgang til Internet ) hos BT.