Lykkebugten får to sæsoner til

Uden at være helt sikker, er “Lykkebugten” allerede 2 sæsoner gammel, hvorfor det er pænt brutalt at Nent Group nu forlænger serien med hele to sæsoner.

Omvendt skulle serien være den mest sete på Viaplay, og dermed den “Original” der performer bedst.

En detalje kunne også være at seriens bog forlæg er skrevet af Camilla Läckberg, der er så heldig at have solgt 28 millioner bøger globalt, hvilket gør Camilla Läckberg til “the queen of Nordic crime fiction”.

Og nu hvor hendes “Hammarvik”, ( “Lykkebugten” på dansk ) der i Sverige hedder “Lyckoviken”, også har smadret alle seer rekorder på Viaplay, vurderer nent Group altså at det er på sin plads med et par sæsoner til.

Derfor kan alle der vil, se frem til mere af Disa Östrand (“Love & Anarchy”), Martin Stenmarck og Linda Santiago (“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”), der fortsætter i deres roller i både sæson 3 og igen i sæson 4.

Der er åbenbart rigtigt mange problemer i Hammarvik – så mange at der nu kommer 2 sæsoner til af Lykkebugten

Heldigvis skulle der nu ske – om muligt – endnu mere i Hammarvik/Lyckoviken en nogen sinde før.

Camilla Läckberg der har skrevet bøgerne glæder sig og siger:

 -The response to “Hammarvik” has been like nothing I’ve ever experienced. I get asked for a new season almost every day, which is why I’m so excited to reveal that both a third and a fourth season are on the way. Since I’m involved, there will of course be a crime to solve, and no let up in the intrigues among the people in Hammarvik, slutter hun og bliver suppleret af Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.

Læs også  Nent Group er tilbage i Oslo

Hun siger:

 -Reviving the Nordic soap opera with a noir twist came at just the right moment for Viaplay viewers. With its multiple engrossing plotlines, familiar characters and a devious mystery to unravel, “Hammarvik” has been hugely successful during these challenging times, and has also brought new audiences to streaming for the first time. Together with Camilla, we will make the coming two seasons even more unmissable, slutter hun.

Camilla Läckberg har også lige skrevet manus til en spillefilm, “Glacier”, der er endog særdeles inspireret af den globale pandemi.

Vi har fundet en promo for denne, under promoerne for de to sidste sæsoner af “Hammarvik”.

Sæson 3 og 4 skrives fortsat af Camilla Läckberg, Lovisa Löwhagen og Jessika Jankert, mens Mastiff producerer sammen med Creative Society Productions. 

Optagelserne går igang denne sommer i Vänersborg i det vestlige Sverige.