Arri åbner første Mandalorian studie

England ser ud til at være det marked, der har budgetter til et såkaldt “mixed reality production studio”, hvorfor det er der Arri åbner deres første af slagsen.

Der kan kunder så ellers optage som de gør det, når der optages til “The Mandalorian”, med en 343 m2 væg bygget af LED, så det både er muligt at kigge hele vejen rundt og ellers optage “ude i naturen”, selv om at det regner derude.

Studiet, der ikke er specielt stort, er “bare” på 708 m2, hvilket jo ikke ligefrem er overvældende.

Omvendt er der heller ikke meget andet end den “nødvendige” rundhorisont, der helt sikkert er den eneste af slagsen i Uxbridge, i det evigt herlige West London, hvor alt UK film, ser ud til at bo.

Her set udefra, hvor det fremgår at alt er født mobilt

Ganske interessant er det NEP Live Events, Creative Technology der leverer den LED væg der kommer til at blive salgstalen i den sammenhæng.

Noget – kunne man gætte på – hænger sammen med at netop NEP eller Creative Technology har investeret heftigt i LED teknologi i Holland

Hvor de tilbage i det tidlige forår – også lige – investerede i 3000m2 LED væg.

Om det så er det samme produkt, Arri studiet bruger i London, bliver du nok nødt til at booke studiet for at finde ud af.

Læs også  NEP i Nederlandene opfinder nyt event format

Uanset dette, er det kendt at der er tale om en “hoved væg” på 30 x 5 meter, der kan suppleres med to mobile vægge på 3 x 4,2 meter, hvilket – må man formode – kan bruges som en slags Chroma Key væg, oven i den eksisterende.

Slutteligt er loftet på 9,6 x 9,6 x meter.

Det er naturligivs muligt at programmer billede indhold til at være på op til 360 grader i en – som udgangspunkt – 18 x 4,2 meter størrelse.

Så det kræver sin computer at flytte grafik/billeder der er høje nok i opløsning, og som – samtidig – følger med når kamera panorerer, hvis det er relevant.

Selve hardwaren i studiet, LED væggenem er bygget af ROE Visual Ruby 2.3 paneler, mens sider og loft er bygget af ROE Visual Carbon CB5 paneler, da de (?) ikke har brug for den samme detaljerigdom som LED væggen i billederne.

Bag projektet findes som pointeret Arri, der via deres Solutions Group bygger studier, sammen med blandt andet Creative Technology, Mo-Sys, Epic Games og Nvidia, hvilket er det samme som at påstå at “The Mandalorian” sagtens kunne flytte hele eller dele af produktionen til Uxbridge.

Jannie van Wyk, managing director of Arri Rental, siger:

 -Collaborating with best-for-purpose suppliers of all the varied required technologies has enabled Arri to deliver a full solution for mixed reality in our Uxbridge studio, starter han og fortsætter.

Læs også  Fremtiden er virtuel

 -These industry-leading hardware and software tools could not be better complemented than with Arri cameras, lenses, stabilisers, lights, and workflow support, which can be provided to productions as a package deal on site, slutter han helt uden at komme ind på hvad studiet koster om dagen.

One thought on “Arri åbner første Mandalorian studie

Kommentarerne er lukket.